snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Five friends and magic 6. del

five friends and magic 6. del

14
hej!
uživajte v zgodbi!

PREJŠNJIČ: punce se spustijo v predor. strah jih je. na tleh vidijo velike stopinje. "saj nam bo uspelo." reče billy. "se strinjam." reče kylie. "nikoli si nebi predstavljala da bom kdaj reševal svet." reče anne. vzpenjajo se nižje in niže. slišijo kako morje buta ob prehod. naenkrat pridejo do velikega hodnika. pridejo skozi sliko. primejo se za roke. pridejo do črnih vrat. ta se odprejo kar same od sebe. pred sabo vidijo veliko sobano...

ZGODBA: pred njimi je sama črnina. na stenah so slike nekih ljudi. iz njihovih rok se vije črnina. punce so presenečene in si ogledujejo sobano. kar naenkrat jih prestraši globok glas. "o, tele je poslala pome." punce se zdrznejo in obrnejo. nad njimi v oblaku črnine sedi moški močne postave. ta se zasmeje. "te punce? te naj bi bile izbrane?" še enkrat se zasmeje. "me imamo mogočne moči in ne boš nas premagal!" reče billy. moški se zasmeje. "veste, da sem jaz kar mogočen? ha ha ha, nikoli me nebi premagale."
billy postaja jezna. iz njenih rok se začne viti ogenj. ogenj upre v moškega in ta se zvrne iz oblaka črnine. "ooo, punčka me hoče ustrašiti" moški začne izzivati billy. ta je čisto rdeča. "vredu je, samo izziva te," reče jenny. druge prikimajo. "bom jaz nadaljevala." reče kylie. iz njenih rok priteče voda. ta polije moškega, ki se še enkrat zvrne na tla. zdaj nič ne reče. samo ustane. vidi se, da je ugotovil, da so kar močne. nato iz jennyinih ro pride močan veter. ta "posuši" moškega. "no zdaj pa si suh." reče jenny. druge se zasmejijo.
zdaj ima moški punc res dovolj. " ha, ha, ha kako smešno." reče in vstane s tal. iz njegovih rok se začne viti črnina. punce takoj vstanejo . nevede vse enako sprožijo moči. njiove moči se združijo v mavrico. ta se zažene v moškega in njegova moč je vedno šibkejša. na koncu pride mavrica na njega. ta pade na tla.
nekaj časa je v nezavesti. punce že mislijo, da so ga premagale. nato se zbudi. punce se ustrašijo. iz annine roke pride elektrika in ga strase. "ups" reče anne. "zbudil se je!" reče rose. "ja, zbudil sem se." reče moški. vstane. videti je besen. iz njegovih rok se začne viti črnina. ta se veča in veča. spremeni se v veliko kroglo. to vrže v punce. "ne!" reče anne. billy naredi ščit iz ognja. ampak črna krogla bolj in bolj pritiska na ščit. billy se začne potiti. "ne zmorem večn!" zakriči. takrat rose naredi ščit in pomaga billy. ampak billy se še vedno muči. črnina še vedno pritiska na ščit. pomaga še kylie. a črnina pritiska le na billy. pomagat prideta še jenny in anne. ampak ne pomaga. črna krogla pritiska samo na billy.
ta kriči. črna krogla prodre čez ščit in zadene billy. ta pade na tla. "billy!" zakričijo vse. na njeni roki se prikaže črno znamenje. punce počepnejo zraven billy. "kaj je z njo?" jokajoče vpraša kylie. "ni je več. zdaj je nova billy." reče moški. "na drugi strani je." reče. "kaj?" vpraša rose. pogleda billy. "z mano je. ne more se več spremeniti." reče moški. "sovražila bo najboljše prijatelje!" se zasmeji moški.
"ne!!!" zavpije anne. "in zdaj bom spremenil še vas!" reče moški. že dela kroglo črnine. "hitro pokličimo komisijo! " reče kylie. "ne morete." reče moški in jim pokaže telefon v njegovi roki. "saj nam bo uspelo." reče anne. skupaj združijo moči in nastane mavrica. brez rdeče barve. moški vrže črno kroglo proti združenim močem. punce se želijo čim bolj potruditi. naenkrat pa...

hvala ker si prebral/a!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER komaj čakam nov del
1
 
hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
yay suprrrrrrr! nov del takjjjjjjj:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:!
lysmmmm:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::hugging::hugging::hugging:
1
 
hvala!
 
hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
please nov del moram vedeti kaj se zgodi...
0
 
kmalu bo nov del...
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba!!!:ok_hand::smile::smiley:
upam, da bom lahko dočakala naslednji del:hugging::hugging::hugging::hugging::thinking::thinking::thinking::thinking::thinking:
1
 
XD meni se zdi da boš lahko, ker sem se odločila da bom zgodbo objavljala večkrat.
LYSM, v123
 
ve123(neprijavljena)

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Sladkorček

Ljudstvo Ognja (PROLOG)

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
1
odjavljen osebek

Mavrica in pol 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 3
 
3
Blank

UPANJE UMRE ZADNJE 1. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 5
 
9
Tacmaister girl
 
4
VE123

Utopljena 1. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 2
 
5
April

humanity (pesem)

Ogledov: 33 Odgovorov: 4
 
6
fhhhf potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

kajenje

hej torej jaz sem stara 13 in sem celo zivljenje obljuljala svojim starsem da nikol nebom probala kadit ko bom starejsa in danes sem ker smo sli z nekimi prijatli ven in sem probala in zaj se ful cudno pocutim in se bojim da bom zacela kadit ceprav nocem tega. pac nevem razocarana sem nad sabo ker sem in ne vem kaj naj nardim vem da je ful narobe pa da sem 13 kar je ful premlado.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Night girl je odgovoril/a na
Ah hvala ampak res zelo rada rimam. Izberi ...
 

plesalka je odgovoril/a na
Zelo lepo. :heart_eyes::heart_eyes:
 

Pumika je odgovoril/a na
Lušno:blue_heart:
 

Pumika je odgovoril/a na
WAW! To je izvrstno, prav sili me da bi še ...
 

Lučka 2708 je odgovoril/a na
čestitke izžrebancem!
 

Pumika je odgovoril/a na
1. Dan in noč 2. Deteljica 3. Rja 4. Prsti
 

Pumika je odgovoril/a na
WAW res krasno!
 

Best je odgovoril/a na
pr nas sta cepljeni le moji noni.
 

Charm je odgovoril/a na
ojj vredu je če hočš to nrdit, tvoja odločitev ...
 

Blank je odgovoril/a na
Prijavljam se! Ne vem če mi bo uspelo napisati ...
 

Doglover je odgovoril/a na
1.dan in noč 2.deteljica 3.rja 4.prsti
 

Art girl je odgovoril/a na
1.Dan noč 2. Korenje 3. Rja 4. Prsti
 

ManonWhitethorn je odgovoril/a na
Hej! Res super ideja! Prijavljam se in bom ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Kjut🥰
 

Doglover je odgovoril/a na
Emily je lepš ampak je tok cute:heart::heart::heart::heart: