snofi
Naslednji Pil izide 2. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Od začetka 1. del

Od začetka 1. del

9
Ojla,
pa sem začela z novo zgodbo. Res se opravičujem vsem bralcem prejšnje zgodbe, a nekako ne najdem ideje, kaj bi napisala naprej. Ta zgodba je bolj realistična, malo tudi romantična.
Če koga obveščam, naj napiše v komentarje
<3

"Lee, ljubica, lahko vstopim?" Ne da bi počakala na moj odgovor, se je prikazala pred mano. Ležala sem na modri postelji in se je dolgočasila.

" Vem, da ti ni všeč, da sva se preselili." je začela. V mojem petnajstletnem življenju sem se prvič preselila. V prejšnji šoli sem imela vse, kar bi si najnajstnik želel. Prijatelje, fanta in super ocena. Težko se je bilo ločiti od njih.

"A obljubim ti, da bo to najin dom." Včasih, ko je z nama živel oče, smo živeli kot srečna družina v Brightonu. Potem pa je oče prevaral mamo z drugo žensko in mama ga je nagnala. Z očetom nimam stikov.

"Tukaj sem dobila odlično službo in dobro plačo." Zavzdihnila sem. Mama spet misli le na denar.

"In samo poglej ven. London! V sanjah bi bilo težko najti stanovanje v njem!" Ni me brigalo, kje sva. Gledala sem v daljavo.

"Poglej me." mi je rekla z drugačnim tonom. "Hočem, da odideš ven in raziščeš mesto." Pogledala sem jo. Vedela sem, da ji ni za ugovarjati.

"Tu imaš nekaj denarja. Kupi si kar želiš. Ko pa boš prišla domov, pripravi vse za začetek pouka." V roko mi je porinila dvajsetaka.

"Jaz pa samo nekam šibam. Se vidiva ob devetih. Adijo!" Nemo sem jo opazovala, ko je zaprla vrata za sabo. Pet let je že nisem videla take. Po navadi je bila toga in ni se ji nikamor ljubila. V svojem ateljeju je slikala in se iz njega ni prikazala več ur. Slikanje je bil njen hobi in takoj po službi se je odpravila v atelje.

Ošinila sem svojo sobo. Bila je prostorna. V kotu je bila miza, na sredini postelje, pri vratih pa omara. Iskreno mi je všeč prazen prostor, ker ga lahko urediš kot želiš. Odprla sem omaro, oblekla kariraste široke hlače, ga kombinirala z modrim topom in črnimi bulerji, na glavo pa sem dala črno baretko. Svoje dolge vranje črne lase sem si spela v neurejeno figo in odšla skozi vrata. Na hodniku sem se srečala dekle, približno mojih let. Nasmehnila sem se ji in jo pozdravila.

"O hej, si nova tu? Prvič te vidim." me je pozdravila zgovorna rjavolaska. Imela je temno modre oči. Bila je rahlo naličena. Oblečena je bila v tesne kavbojke in rožnat top. Na pogled je zgledala prijazna. Če bi bila fant, bi bila zaljubljena vanjo.

"Ja, tukaj sem nova. Ime mi je Rylee. Kdo pa si ti?" sem ji vljudno odgovorila.

"Jaz sem Rebecca, stara sem petnajst. In kam se odpravljaš?" Nasmehnila se mi je. V ličih so se ji naredile jamice.

"Malo grem po mestu. Prvič sem tu." sem ji odgovorila.

"Potem pa pojdi z mano! Sama grem malo okrog in lahko ti razkažem mesto!"

Odšle sva v kavarno Sweet Dream. Sedli sva v dva vijolična naslonjača. Jaz sem naročila kakšen in rogljiček, Rebecca pa vročo čokolado. Povedala mi je, da treniram atletiko, tako kot jaz. Kasneje mi je pokazal stadion. V Brightonu, kjer sem včasih trenirala atletiko, je bil stadion majhen, ta pa je bil ogromen. Na tržnici sem si kupila novo torbo. Bila je črna, na kateri je pisalo No Risk, No Magic. Ob osmih sva se s podzemno odpeljala domov in se spremenili, da greva zjutraj ob osmih skupaj v šolo.

Mama je prišla domov ob enajstih. Zbudila me je, ko je odklepala vrata. Odšla sem k njej.

"Lee, oprosti, ker me toliko časa ni bilo." mi je rekla. Hotela sem izvesti, kje je bila, a mi hotel povedati. Dišala je po alkoholu, a videti je bila trezna. Objela me je za lahko noč.Zjutraj me je zbudila budilka. Preverila sem sporočilo. V prejeti pošti je bilo eno neprebrano sporočilo od Harryja.

*b* Harry *b* pred 15 minutami

Lee, lep prvi šolski dan. Ne glej preveč
drugih Londončanov :)

Nasmehnila sem se. Moj fant je že pet mesecev. Spoznala sem ga v prejšnji šoli. Bil je najbolj priljubljen fant med dekleti. Treniral je nogomet in noro je simpatičen.

*b* Rylee *b* pravkar

Hvala ti <333 Hahhahahh, od kdaj si ljubosumen? lyyy

Pri vratih me je čakala Rebecca. S podzemno železnico sva se odpeljali do šole. Zgledala je kot tista šola v filmih - narejena iz rdeče opeke. Oblečena sem bila v uniformo. Krilo je bilo modre barve, kar je lepo poudarilo mojo temnejšo polt. Moj oče je bil črnec, mama pa belka. Nisem tista prava črnka, zgledam kot malo temnejša belka. Dekleta smo nosila belo majico.

"Si že dobila ključ svoje omarice?" me je vprašala Rebecca. Pomahala sem s ključem številka 281. "Super, potem pa pojdiva." Odšla sem do svoje omarice. Vanjo sem položila malico.

"Hej, bi se mi lahko samo toliko umaknila, da odložim svoje stvari?" Naglo sem se obrnila. Pred mano je stal fant, ki je imel temne oči in črne lase. Nasmehnil se mi je.

"Emm, seveda, oprosti." Zardela sem in se mu umaknila.

"Si nova?" me je vprašal. Pokimala sem.

"B oddelek pri gdč. Brown." sem ga vprašala.

" Super, torej si moja nova sošolka!" je rekel navdušeno. Sramežljivo sem se nasmehnila.

"Noah! Ne veš, kako sem te pogrešala!" Črnolascu je v objektu skočilo dekle. Oblečena je bila v uniformi par številk prekratko. Svoje dolge blond lase je imela spete v kiti. Nisem vedela, kam naj gledam. V tistem trenutku je k meni prišla Rebecca in odšli vsi pred razred.

"Sedite prosim!" je čez pet minut v razred pridrvela razredničarka gdč. Brown. Lase je imela postrižene na črn paž, oblečena pa je bila v dolgo sivo krilo in rdeče bluzo. Na pogled je bila stara okoli petintrideset.

"V razredu imamo tri nove učence - Rylee Smith, Kendra Simon, Jason Taylor in Nick Wilson. Bi se lahko na kratko predstavili? Rylee?" Nasmehnila se mi je in me povabila pred tablo.

"Povej od kje si, kaj rada delaš in kakšno zanimivost." mi je pomagala razredničarka, ko nisem vedela, kaj naj rečem.

"Torej, moje ime je Rylee in prihajam iz Brightona. Ob prostem času treniram atletiko in odbojko. Moj dedek po očetovi strani je kot otrok živel v Mavriciju, to je država v Afriki." sem se na kratko predstavila. Brown se mi je zahvalila. Predstavili so se še ostali trije, Kendra, ki je plašna drobna Američanka rada riše, Jason je eden tistih gangsterjev, ki mislijo, da so tako smešni, Nick pa je totalni piflar. Po predstavitvi je učiteljica razlagala o letošnjem letu. Grace – dekle, ki sem jo srečala pri omaricah se je obnašala, kot da je več kot drugi. Sedela je eno klop pred Noahom in mu ves čas v glavo metala papirčke, on pa se je sladko nasmehnil. Bila sem čisto malo ljubosumna. "Rylee, skuliraj se. Fanta imaš, noro lušten je in ne glej drugih!" sem si rekla. Dekle pred mano z bujnimi rdečimi lasmi mi je podala listek.

"Od Grace." je rekla. Začudila sem se.*roza* Ko si se predstavila sem slišala, da rada igraš odbojko. Če želiš, pride danes šesto uro v telovadnico kjer imamo dekleta trening. *roza*

*roza* Grace"Kaj ti je Grace napisala?" me je Rebecca vprašala. Pokazala sem ji listek.

"Noro! Odbojko treniram tudi jaz in Grace je kapetanka. Včasih je tečna in misli, da je več pri drugih, ampak je pa po navadi kar kul." mi je Zara navdušeno, malo preveč naglas, povedala.

"Dekleti, tišina!" naju je okarala razredničarka. Nasmehnili sva se druga drugi.Med odmorom je k meni prišla Grace.

"Prideš na trening?" Pokimala sem.

"Super. Pridi k nam, malico lahko ješ za našo mizo." Rade volje sem povabilo sprejela. Odšli sva do mize 3 in sedla sem zraven Rebecce.

"Hej, ti si Rylee kajne?" me je vprašala dekle, ki ji je bilo ime Zara. Pokimala sem. Za mizo je sedel tudi Noah in njegov prijatelj Simon. Rebecca mi je na uho šepnila: "Ker sediš za to mizo, si bila sprejeta v skupino popularnih." Nasmehnila sem se.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
me lahko prosim obvescas? super zgodba
0
 
seveda in hvala <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
UAU!!!!!!!!!! Res dobra zgodma! :heart_eyes::heart:Me lahko obveščaš prosim?
0
 
seveda in hvala
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
MA PA TI BI MOGLA ZAČETI PISATI KNJIGE!!! BRAVO!!!
MAŠ MOJ :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
lovebooks1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Haj, bi lahko tudi mene obveščala? Zelo lepo si napisala.:hugging:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
obveščaj meeee
1
 
bomm
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hejjj
me lohka obvescas? res supr zgodba:wink:


dogii
0
 
hvala in ja bom <3
 
Hvalaaa<33
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
HEJ, me lako obveščaš
fullll dobra zgodba.
#LAROI
0
 
hvalaaaaaa<3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hej, ponavadi nimam rada ljubezenskih zgodb, a
moram rečti da je ta top! res pišeš kot prava pisateljica (podrobnosti pa to).
lepo bodi :),
zarja
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Pisalnica


Objava:

Kemija med nama 4. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Lina in njene težave 2. del

Ogledov: 7 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Moja 📖Zgodba 5. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Lina in njene težave 1. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 4
 
3
Objava:

Lina in njene težave 3. del

Ogledov: 2 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Prepovedana ljubezen 💕 10. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 6
 
7
Objava:

Moja 📖Zgodba 4. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
0
Avatar Hello! potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Problemček

Hej! :slight_smile:...


...Torej mam en problem... Ena učitlca se mi zdi da me mal sovraži in nevem kaj nej nardim glede tega... :grimacing: Torej a mate kakšne nasvete glede tega? Js sm mogoč mal sramežljiva in se ne pogovarjam z učitli tak kot se eni sošolci pa sošolke... Zanima me če mogoč veste kaj narediti da postaneš mal bol "priljubljen" pr učitlih. Sam nočem bit neki piflarka pa to...

Hvala če boste odgovoril in mi pomagal :slight_smile::thumbsup:
LP!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katere ilustracije v Pilu so vam najbolj všeč?
Teta Justi
(97)
Test
(89)
Zgodba
(75)
Odraščanje
(146)
Uvodnik, strip
(100)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Avatar Rueanne je odgovoril/a na
Anglija itakk
 

Značka Avatar Prijateljica je odgovoril/a na
Živjo! Jaz sem jo dobila včeraj. :blush: ...
 

Avatar Like emojis je odgovoril/a na
aja pozabla sm povedat... to so oblaki in ...
 

Značka Avatar Prijateljica je odgovoril/a na
Anglija, drugače se se odločala med še med ...
 

Avatar Fenica #1 je odgovoril/a na
Hejla, hvala ti.🥰 Zelo dobra risarka si ...
 

Avatar Ena_punca je odgovoril/a na
Zakon zgodbica! Obveščaj me prosim!
 

Avatar Smart girl je odgovoril/a na
Anglija......................................................................
 

Avatar Smart girl je odgovoril/a na
a lahko še mene intervjuvaš?
 

Avatar Bullet Journal FAN je odgovoril/a na
wowowow kolko nalepkkk
 

Avatar Sophie Donna je odgovoril/a na
Hey! Hvala, da si me intervjuvala. Tudi ...
 

Avatar Jagoda 🍓 je odgovoril/a na
Hejjj! Šele danes sem videla da pišeš to ...
 

Avatar Nani je odgovoril/a na
če lahko še mene: lase imam temno blond, ...
 

Avatar blue star🦈 je odgovoril/a na
uau ful cool :thumbsup::wink::sparkles:
 

Avatar blue star🦈 je odgovoril/a na
o uau veliko nalepk super :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
 

Avatar blue star🦈 je odgovoril/a na
super :thumbsup: