Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

pisateljsko poročilo 4. del

4
Okej naj najprej povem da sem to objavo napisala ze skoraj do konca ko sem rabila nekajej poguglat(sem na telefonu drugace sem ponavadi na računalniku) zato sem zaprla stran in sla na google, ne vede da sem ilela pil odprt na googlu in sm ga zaprla in zgubila objavo bruh.
Ampak kakorkoli.
Zivjo, se enkrat i guess.
Dolgo nisem napisala naslednjega dela ker sem imela ogromno dela za solo za vikend pa sem se res hotela sprostiti.
No danes je bil zares dolgocasen dan in v soli sem imela tehniški dan tako da ja.
Here it is.Rezultati:

!!! Dance!!!=3 točke
Plesalka=3 točke.
Hermiona:cherry_blossom:=1 točka
April=1 točka
Osebica = 1 točka
Harryonehermioneginnylunanrville=1 točka

PercyPotterFan je uradno izpadel/a ker ni opravil/a nobene naloge.

Torej gremo k nalogi-

Tokrat boste nadaljevali s svojo zgodbo, s tem da bodo jo bo vaše ime usmerjalo(ni treba da je pravo ime ampak PILovski vzdevek. Če tudi tega ne želiš, si hitro izberi neko drugo ime... Si že?... Pohiti!.... Dobro, gremo naprej)
Za primer bomo vzeli ime SANNIE

Prva črka: kako se oseba počuti? (S kot Samozavestno)
Druga črka: kje je? (A kot na Abtobusu)
Tretja črka: kdo ej oseba ki bo z njim/njo v tem poglavju največ? ( N kot Nona ali prijateljica Nina)
Četrta črka: kaj se bo zgodilo? (lahko nekaj kar ne izda točno kaj kot je naprimer nekaj Napetega Ali pa nekaj kar izda točno kaj se bo zgodilo kar naprimer: Nona bo Nabirala Nakaj Nepričakovanega..)
Peta črka: kako se bo poglavje končalo? ( I kot Ironično ali pa Iznajdljivo)
(opozorilo: kkor ste videli mora izbrano ime imeti 5 ali več črk)
Dodaten izziv!
Kakor v prejšnjem delu te dodaten izziv zaščiti pred izpadom. Priporočam da ga opravijo predvsem tisti ki imate 1 točko namesto 2 ali 3. (vsi razen plesalke in !!!dance!!!. Seveda pa ga lahko tudi vidve če želita)
Napišete lahko še en del. V njem pa se mora zgoditi nekaj kar se je tudi v knjigi ki ste jo nazadnje prebrali. Poleg tega se mora zadnja beseda tega poglavja končati na črko t.

Če kaj ni jasno napišite v komentarje!
Veseli me da vam je igra všeč:yum:.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
https://www.pil.si/pisalnica/objava/stari-prijatelj-se-vraca-2-poglavje-1
Ekola povezava do moje zgodbe.
Lp Plesalka :heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
evo moja zgodba::blush:
https://www.pil.si/pisalnica/objava/alanove-prigode/2
Upam da ti je všeč:heart_eyes:

pa še legenda:grinning::
d=dobere volje
a= na avtobusu
n= Nika
c= carsko
e= epsko
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jaz sem ti na smetisnico poslal svojo zgodbo in to DVAKRAT pa je nisi vidla!!!! Poglej na smetisnico pod ZA: ANABEL al pa vse z malimi al pa mal cigu migu ker itak je vseen. Za ta del ti pa poslem v nedelo al pa pondelk.
1
 
Slanačokolada
Aja pa dala bom sam za Slana ker je glih pet črk
 
aja oprostiiiii prosim da mi naslednjič pod objavo napišeš da si napisala v novo objavo, ker sem pričakovala d mi boste poslali v komentarje še enkrat oprosti!!!!!!!!!!!!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hii okej torej prvo kot prvo jaz se ZELO opravičujem da nisem bila aktivna, pozabila sem da sem prijavljena...
Aja pa to sem jaz sam na telefon pišem tako da nisem registrirana :)

A-ambiciozna
P-park
R-Robin
I-Ina pri igralih(ne vem če se to ravno šteje ampak nič drugega se nisem spomnila hahha)
L-ljubezensko

Bil je lep marčevski dan. Zrak je bil malo hladen od dežja, ki je včeraj žalil rastline v parku. Basil se je sprehajala nekoliko hitro; pri počasnem sprehajanju ji je hitro postalo neprijetno. Vseeno jo je Robin upočasneval, saj se je rad sprehajal počasi. Basil je nosila črno majico in čez njo zeleno jakno, ter črne hlače zapete s črnim in srebrnim pasom in okrašene z srebrno, tanko verigo. Na nogah je nosila Doc Martens čevlje. Robin je bil oblečen v belo krilo, Nike pulover čez tanko, belo srajco in par belih, umazanih All star converse superg. Basil je gledala nekam v daljavo, še sama ni vedela kam in razmišljala o novici ki so jo ji povedali starši. Naslednje leto bo začela hoditi na čarovniško šolo; tako kot vsi v njeni družini. Bila je živčna in vznemirjena, ja, ampak največ pa je razmišljala o vseh rečeh ki jih bo lahko naredila s pridobljenim znanjem. Njen brat, Aidan je na šoli bil precej popularen. Ni bil nič posebnega, je bil pa dober v skoraj vsem. To je dalo Basil željo po dokazanju, po znanju, hotela je biti tako dobra kot njen brat če ne še boljša. Za zdaj so bili to le scenariji v njeni glavi. A ko bo začela hoditi na šolo se bo to spremenilo in scenariji bodo uresničeni. Med tem ko so ji te misli preletevale glavo, se je v žepu vojaško zelene jakne igrala z ogrlico, majhnim aventurine kristalno, kristalom sreče. Njene oči so bile prav tako ambiciozne, vendar tudi odsotne in kmalu je na sebi čutila pogled Robin. Slednja je svoje rjavo-rdeče kodre potisnila iz oči čeprav je bilo to nesmiselno, saj so ji kodri takoj spet padli nazaj in veter ni pomagal.
"Si v redu?" je vprašal Robin, zaskrbljeno. Robin ni vedela da je Basil čarovnica. Mogla mu bo povedati prej ali slej ampak ni upala: kaj če je ne sprejme? Kaj če ji ne verjame? Ali še huje, kaj če ji in jo mora Basil zapustiti? Srčni utrip ji je pospešil in prav tako premik roke, s katero se je igrala s kristalom, a obraz in glas je ostal miren.
"Mhm, čisto v redu." nenadoma se je ustavila. Robin in Basil sta prispeli do igrišča. Igrišče je bil majhen prostor z nekaj igrali. Čez dan so se tam igrali otroci, zvečer so se tam družili najstniki. Današnja najstnica tokrat sicer ni imela družbe, ampak to Basil ni pomirilo čisto nič. Tam se je gugala na gugalnici, z njenimi gostimi, temno rjavimi lasmi ki so ji segli do ramen in njeno čudovito bakreni kožo ki se je sijala v nežnem, večernem soncu. Njeni sprednji lasje so bili pobeljeni in zato svetle barve. Oblečena je bila v svetlo vijolične hlače in nosila je oprijeto srajco z motivom cvetja. Bila je čudovita. Ina je bila že dolgo Basilina simpatija; ampak tako kot so se ji lasje svetili v zadnjih žarkih današnjega sonca in tako kot je njena koža padala k njenim čudovitim, toplim, rjavim očem, ki so bile obrobljena z črnim eyelinerjem, si Basil ni mogla pomagati in se je zaljubila le še bolj. In ko je zagledala njen topli nasmeh in zaslišala njen angelski glas, ji je kri pognala v lica in jih obarvala rahlo roža. Robin, kot čudoviti prijatelj ki je, je Basil brcnila v gleženj in rekel: "Zber se!!" Basil je Robin grdo pogledala nato pa se obrnila k Ini, ki je zdaj stala že pred njima.
"Hello!!" je rekla Ina veselo, tako kot je bilo v njenem značaju. In Basil in Robin sta tiho zamomljali en tih "Hej...". Basil zaradi njenega glasnega, utripajoče ga srca, Robin zaradi njene socialne tesnobe, zasadi katere se je v socialnih situacijah z ljudmi, ki jih ne pozna dobro počutila grozljivo. Ina je omenila nekaj o vremenu, kako prazen je park danes, in še nekaj besed o učiteljici matematike, ki sta si jo delili Basil in Ina. Ina namreč ni bila v Basilinem razredu, prihajala je iz paralelke, 9.a razreda. Bile pa sta v isti skupini za matematiko in se tako uspele družiti. Basil njenim besedam ni čisto sledila, njen glas v glavi je bil preglasen in ji kričal navodila "Sprosti ramena!! Spusti roko!! Glavo obrni malo bolj na levo!!". Kot da glava ni bila že dovolj glasna, je bila živo prepričana da so njen srčni utrip slišali čisto vsi. Ina se je poslovila z njenim značilnim majhnim mahanjem in se odpravila proti centru. Basil je obstala zraven Robin z rožnatimi lici, bolečim srcem in prepričanjem, da se je obnašala precej neumno okoli njene simpatije.

Hnnngggg tole je grozno tudi opazila sem da se je Basil počutila bolj ljubezensko kot ambiciozno ampak se mi res ne da več spremeniti... Trenutno je dobesedno polnoč, ker sem zaradi nekega razloga dobila motivacijo zdaj in mi glava ni pustila spati dokler tega ne napišem :')
Tako da se res opravičujem ker je grozno in če kaj nima smisla hahah
Aja pa še to: verjetno je malo confusing da sem za Robin uporabila in moške in ženske zaimke, Robin je genderfluid in uporablja vse zaimke :)
Spet oprosti, za najnovejši del pa napišem jutri
<3
April
0
 
April(ne registrirana)
nič zato če si pozabila, vesela sem da boš nadaljevala. odlično si napisala. točke prištejem!💕🤩
 
Hvala ti!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej, najbrž si se zmotila, ker jez prejšnjič svoje naloge nisem opravila (delo za šolo). Ali to pomeni, da izpadem?
0
 
ne ne, točko imaš še od zadnjič ker nalogo sta oddali samo dve osebi! ne izpadeš še, če narediš naslednje naloge!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
najprej glede imena (ime glavnega junaka)
B butasto
R restavracija
I ina
A adrenalinsko
N nepricakovano

Dragi dnevnik.
Kako si kaj?
Danes je bilo..... Saj bos sam videl!
Sredi solskega hodnika sem zagledal sosolko Ino v katero sem ze dolgo zaljublenj. Zbral sem ves pogum ter stopil do nje. "Zzzdraaavo Ina." sem jo pozdravil. Joj! Zardel sem! To je res butasto. Globoko sem vdihnil. "Ali si za eno večerjo danes ob 18 00 v kitajski restavraciji?" sem umirjeno- na sreco- dejal. Ina se ne zahihotala. "V redu. Se vidiva Brian." je v smehu izdavila.
No, koncno mi jo je uspelo povabiti. Ampak to ni konec.
Tocno ob 18.00 sva se dobila pred restavracijo. Vstopila sva. Med jedjo sva se pogovarjala. Nato je Ini pogled zastal na stenski uri. "Iti moram. Ura je 00.00" je z obžalovanjem dejala.
Škoda.Toda se se dogaja.
Stopila sva iz reszavracije. Pospremil sem jo do vrat. Ravno sem se hotel obrniti in oditi me je poklicala."Brian?" "Ja?" sem dejal medtem ko sme se obrnil nazaj proti njej. Tedaj je storila nekaj nepričakovanega. Stopila je korak proti meni in se dvignila na prste. Z rokami je sla cez moje lase. in me poljubila. Roko sem ji polozil na zatilje. Ona pa je svoej ovila okoli mene. Takšnega poljuba se nisme dozivel. Adrenalin mi je tekel v potokih.
DODATNO
Dragi dnevnim.
Zelis izvedeti kaj se je zgodilo kasneje?
Najine ustnice so bile eno. Skoraj opotekla sva se od omame v njeno stanovanje. Skupaj sva si pogledala nov svetovni filmski hit. Ko je ura odbila pet zjutraj. Sem se potiho odplazil domov in se pripravil za solo. Razmišljal sem o poljubu. Toda na zalost nisem imel dovolj casa. Tedaj me je pa nekaj presinilo. Ce se je Bella postavila zame in sem z Ino par, potem nisem vec izobcenec?
Prav pa dovolj za sedaj. Sedaj pa dogodek zaradi katerega sem jezen kot ris
Cez dva dni je Ina popoldan prisla k meni.Starsev ni bilo doma. Zaklenila sva se v mojo sobo. Udobno sva se namestila na poselji in se zacela poljubljati. Ravni ko je bilo najbolj napeto je v sobo planil brat. "Opaaaa! Mwa, mwa!" naju je zbadal. Oba sva zardela kot kuhana raka. Jaz ki sem se prvi zbral sem ga hitel napodit.
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(401)
Ne še.
(407)
Bom zdaj!
(75)

Priljubljene objave

꧁༺𝓡𝓸𝓼𝓮༻꧂
15
 

Maruška
14
 

Pilovka 1
11
 

Sleepy girl
8
 

Pisateljica King
9
 

Shadowhunter
9
 

Bengal cat
10
 

Oglas

Zadnji odgovori

April(ne registrirana) je odgovoril/a na
1. Bli so zelo awkward hahah, pač js sm jima ...
 

je odgovoril/a na
Super ideja!!
 

Tajdicas je odgovoril/a na
Če ne bi bilo korone bi bilo vse normal ne ...
 

Tajdicas je odgovoril/a na
Colibri
 

Tajdicas je odgovoril/a na
Elastičnost, teleportiranje, branje misli.
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
OK, KAKO PRI STRGANIH NOGAVICAH ŠELE ZDAJ ...
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
če ne bi bilo korone ne bi razmišljala SAMO ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Veliko razmišljamo o tem, ampak to še ni ...
 

I'ts me je odgovoril/a na
oprosti vendar ja zbrisala sem jo ker se ...
 

Super sister je odgovoril/a na
Wulf
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
NoRo!!!
 

Super sister je odgovoril/a na
Hej. Res mi je žal, za to kar sem napisala ...
 

Super sister je odgovoril/a na
Se strinjam! Se pridružujem izzivu čeprav... ...
 

AnabeL je odgovoril/a na
ja izbrala bom kar branje misli
 

Hedwig je odgovoril/a na
Kot je rekla Dragon girl, vedno se bo našel ...