hejj,
dans delamo njoke:sparkles:. zraven nism dala omake in ja pozabla sm jih slikat://
haha no useen uživite<3
------------------------------------------
*b* *i*TEŽAVNOST:*b* *i*
☆☆☆
*b* *i*ČAS PRIPRAVE:*b* *i*
• PRIPRAVA: 30 min
• KUHANJE: 5 min
*b* *i*SESTAVINE:*b* *i*
• 1 kg krompirja
• 300 g moke
• 1 jajce
• 1 žlička soli
*b* *i*POSTOPEK:*b* *i*
Kuhanje krompirja: Krompir skuhaš v olupku, nato ga olupiš in pretlačiš. Pustiš, da se nekoliko ohladi.
Testo: V pretlačen krompir dodaš moko, sol in jajce ter zgneteš mehko testo.
Oblikovanje: Testo razdeliš na več delov, iz vsakega oblikuješ svaljek in ga narežeš na manjše koščke. Po želji jih lahko povaljaš po vilici za vzorček.
Kuhanje njokov: V loncu zavreš osoljeno vodo. Njoke dodaš v vrelo vodo in kuhaš, dokler ne priplavajo na površje (približno 2–3 minute).
Postrežba: Odcejene njoke postrežeš takoj ali jih uporabiš z omako po želji.
*b* *i*NASVETI:*b* *i*
• Za bolj rahle njoke uporabi starejši krompir.
• Če se testo lepi, dodaj malo več moke, a ne preveč, da njoki ne postanejo trdi.
*b* *i*SLIKA:*b* *i*
če pa njoki niso dobri, sm papež<3
-------------------------------------------------
čauu<3
dans delamo njoke:sparkles:. zraven nism dala omake in ja pozabla sm jih slikat://
haha no useen uživite<3
------------------------------------------
*b* *i*TEŽAVNOST:*b* *i*
☆☆☆
*b* *i*ČAS PRIPRAVE:*b* *i*
• PRIPRAVA: 30 min
• KUHANJE: 5 min
*b* *i*SESTAVINE:*b* *i*
• 1 kg krompirja
• 300 g moke
• 1 jajce
• 1 žlička soli
*b* *i*POSTOPEK:*b* *i*
Kuhanje krompirja: Krompir skuhaš v olupku, nato ga olupiš in pretlačiš. Pustiš, da se nekoliko ohladi.
Testo: V pretlačen krompir dodaš moko, sol in jajce ter zgneteš mehko testo.
Oblikovanje: Testo razdeliš na več delov, iz vsakega oblikuješ svaljek in ga narežeš na manjše koščke. Po želji jih lahko povaljaš po vilici za vzorček.
Kuhanje njokov: V loncu zavreš osoljeno vodo. Njoke dodaš v vrelo vodo in kuhaš, dokler ne priplavajo na površje (približno 2–3 minute).
Postrežba: Odcejene njoke postrežeš takoj ali jih uporabiš z omako po želji.
*b* *i*NASVETI:*b* *i*
• Za bolj rahle njoke uporabi starejši krompir.
• Če se testo lepi, dodaj malo več moke, a ne preveč, da njoki ne postanejo trdi.
*b* *i*SLIKA:*b* *i*
če pa njoki niso dobri, sm papež<3
-------------------------------------------------
čauu<3
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Kavicaa ka se je zgodl s tvojim profilom:sob::sob:
0
Moj odgovor:
f*ckschool
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
sola pa to
kej nej nardim kr sm ful stresirana glede sole in mamo cist prevec ocenjevanj in zadnje case dobivam same slabe ocene tko da nevem ce bom lahk sploh prsla na sredno ki si jo zelim Pa jutr mamo test in jst sm ze cist iztrosena od teh prvih dve dneh v soli ker so nonstop sama ocenjdevanja in zelim sam zaspat
Vprašanje
Kako ocenjuješ rubriko Šport?
Všeč mi je takšna, kot je.
(123)
Raje kot novičke bi imel/a članek, ki se posveti enemu športu posebej.
(54)
Šport me na sploh ne zanima.
(81)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
OMAJGADDDD:anger:🤯:dash: TO JE TKO PERFECTT:heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::yum::yu
:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile






Pilov blog