Kako sem zasrala juho

En dan sem šla z mami

To juho sem pripravljala že





In seveda nikoli negre vse po planu

vzela sem korenje


Vlupla sem ga in dala pražet.

Ko sem vse popražla sem vse skupaj dala v lonec


Dodala sem vodo

Začimbe česen čebula sladko papriko.🧄🧅🫑
A veste kaj sem naredila





Namesto slaske paprike sm vzela kajenski poper.

Ker ja sklepano slaska paprika rdeč pokrovčel

Ampak rdeč pokrovček je kajenski poper in js to lepo vsujem.🧂🧂🧂
In šele pol videm in grozzaa


Sej pol je nismo zlil stran.
Sej je bla prov dobra sam vse je pekel mene še posebej.


Upam da vam je ta dogodivščina všeč na pozabite vsako sredo
Odgovori:

ojoj to je pa moglo ful pect
Moj odgovor:


Svetovalnica
Prehlad
Js mam hujsi prehlad in sicer ze od srede njsm sla v solo v soboto sm bla cist ok in sm bla tud zuni... V nedeljo pa sem spet postala slaps glava me je bolela in mal sm bla slaba in pol sma se z mami zmenke da boma dons zjutri vidle kk bom in dons zjutri sm bla skor ok pc mal me je grlo bolelo sam drgc pa uredo in sm se odlocla da ne grem v solo ker dons vse sprasujejo kljub temu se pa dons slikajo z razredom in zdej mam mal slabo vest.
hala za vse odg

Obvestila
DODATNE UGODNOSTI ZA NAROČNIKE
Naročniki revije Pil, pozor!
Na Pilovi spletni strani imate naročniki revije posebne ugodnosti. V klepetalnici lahko z drugimi naročniki klepetate v ločeni sobi klepetalnice, ustvarjate teste v Galaksiji testov ter na vseh forumih objavljate fotografije in risbe.
Vse, kar potrebujete za aktivacijo ugodnosti, je naročniška številka.
Naročniško številko dobiš na e-poštni naslov, ki si ga vpisal/a na naročilnico. Dostop do dodatnih vsebin za naročnike lahko aktiviraš tudi tako, da vpišeš ime in priimek plačnika naročnine (to je najverjetneje eden od staršev oz. skrbnikov). Če številke nikakor ne najdeš, piši na revije@mladinska-knjiga.si in ti bomo pomagali.
Kam vneseš naročniško številko? Klikni desno zgoraj na svoj vzdevek in izberi “Dostop za naročnike” ali pojdi direktno na povezavo https://www.pil.si/mojprofil/aktivacija.