Recepti
2
Hojla
med karanteno mi je dolgčas in me zanima kuhanje predvsem sladkih stvari mi bi lahko poslali nekaj linkov ali idej za cool recepte. HVALA
MARY
med karanteno mi je dolgčas in me zanima kuhanje predvsem sladkih stvari mi bi lahko poslali nekaj linkov ali idej za cool recepte. HVALA
MARY
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Tukaj je recept za čokoladni sufle res je dober:thumbsup:
https://okusno.je/recept/cokoladni-souffle
https://okusno.je/recept/cokoladni-souffle
1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
𝙷𝚘𝚓𝚕𝚊, 𝚣 𝚟𝚎𝚜𝚎𝚕𝚓𝚎𝚖 𝚋𝚒 𝚝𝚒 𝚙𝚘𝚖𝚊𝚐𝚊𝚕𝚊, 𝚟𝚎𝚗𝚍𝚊𝚛 𝚙𝚘𝚟𝚎𝚓 𝚔𝚊𝚓 𝚛𝚊𝚍𝚊 𝚍𝚎𝚕𝚊š... 𝚂𝚕𝚊𝚍𝚒𝚌𝚎? 𝙶𝚕𝚊𝚟𝚗𝚎 𝚓𝚎𝚍𝚒? 𝚂𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎?
𝚃𝚊𝚔𝚘 𝚜𝚎 𝚋𝚘𝚖 𝚕𝚊ž𝚓𝚎 𝚕𝚘𝚝𝚒𝚕𝚊 𝚒𝚜𝚔𝚊𝚗𝚓𝚊, 𝚔𝚊𝚓𝚝𝚒 č𝚎 𝚗𝚎 𝚓𝚎 𝚙𝚛𝚎𝚌𝚎𝚓 𝚘𝚋š𝚒𝚛𝚗𝚘!:upside_down:
:parking:🆁🅸🅽🅲🅴🆂🆂
𝚃𝚊𝚔𝚘 𝚜𝚎 𝚋𝚘𝚖 𝚕𝚊ž𝚓𝚎 𝚕𝚘𝚝𝚒𝚕𝚊 𝚒𝚜𝚔𝚊𝚗𝚓𝚊, 𝚔𝚊𝚓𝚝𝚒 č𝚎 𝚗𝚎 𝚓𝚎 𝚙𝚛𝚎𝚌𝚎𝚓 𝚘𝚋š𝚒𝚛𝚗𝚘!:upside_down:
:parking:🆁🅸🅽🅲🅴🆂🆂
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hej jaz ti bom povedala recept za rumove kroglice
400g zmletih albert keksov
200g sladkorja v prahu
100g cokolade v prahu
250g margarine (polovica une rame velike 500gramske)
in pa 1dl ruma oz ce noces alkohola mleka
najprej zmeljes kekse, in dodas se ostale sestavine razen mleka oz ruma, no dodas ga a priblizn pol dl in zgnetes v maso kakih 5 min moras gnesti da nastane a ce bo presuho nebo ratalo zato mleko oz rum dodajas po obcutku, ce das prevec se ti bo prijemalo na roke, razadala bo masa. ko dobis tako kepo mase, oblikujes kroglice. kroglice lahko potem povaljas v kokos ali v mrvice mogoce v cokolado dobre pa so tudi brez usega.
upam da ti kaj prav pride :)
400g zmletih albert keksov
200g sladkorja v prahu
100g cokolade v prahu
250g margarine (polovica une rame velike 500gramske)
in pa 1dl ruma oz ce noces alkohola mleka
najprej zmeljes kekse, in dodas se ostale sestavine razen mleka oz ruma, no dodas ga a priblizn pol dl in zgnetes v maso kakih 5 min moras gnesti da nastane a ce bo presuho nebo ratalo zato mleko oz rum dodajas po obcutku, ce das prevec se ti bo prijemalo na roke, razadala bo masa. ko dobis tako kepo mase, oblikujes kroglice. kroglice lahko potem povaljas v kokos ali v mrvice mogoce v cokolado dobre pa so tudi brez usega.
upam da ti kaj prav pride :)
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:heart_eyes::heart_eyes:Torta raffaello malina te bo navdušila (v iskalnik napiši torta raffaello malina):stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::joy:
0
Dalmatian girl12
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Tole je recept za bravnije sem že parkrat naredila in so res super!!
Sestavine
220g Čokolada - temna
110g Maslo
300g Sladkor - beli
3 kosi Jajce - kokošje
160g Pšenična bela moka
30g Kakav v prahu
0,5 čajne žličke Pecilni prašek
Sol
Priprava
Temno čokolado nadrobimo v posodo in postavimo nad vrelo vodo. Mešamo in postopno dodajamo koščke masla. Ko se čokolada lepo stopi posodo odstavimo in malenkost ohladimo.
K čokoladi vmešamo sladkor in postopno dodajamo jajca.
V drugi posodi zmešamo moko, kakav v prahu, pecilni prašek in sol.
Čokoladno maso prelijemo preko mešanice z moko, na hitro premešamo in vlijemo v pekač.
Pečemo 40-50 minut na 180° C
Upam da sem pomagala.
Sestavine
220g Čokolada - temna
110g Maslo
300g Sladkor - beli
3 kosi Jajce - kokošje
160g Pšenična bela moka
30g Kakav v prahu
0,5 čajne žličke Pecilni prašek
Sol
Priprava
Temno čokolado nadrobimo v posodo in postavimo nad vrelo vodo. Mešamo in postopno dodajamo koščke masla. Ko se čokolada lepo stopi posodo odstavimo in malenkost ohladimo.
K čokoladi vmešamo sladkor in postopno dodajamo jajca.
V drugi posodi zmešamo moko, kakav v prahu, pecilni prašek in sol.
Čokoladno maso prelijemo preko mešanice z moko, na hitro premešamo in vlijemo v pekač.
Pečemo 40-50 minut na 180° C
Upam da sem pomagala.
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
čokoladni razpokančki:
full dobri ratajo sama sem jih že večkrat naredila
https://www.gurman.eu/recepti/cokoladni-razpokancki-10393
L.P.
Ana
full dobri ratajo sama sem jih že večkrat naredila
https://www.gurman.eu/recepti/cokoladni-razpokancki-10393
L.P.
Ana
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hej,
predlagam spletno stran https://leaneen.com/ .
Res je super, ima lažje in težje recepte, vsi pa so reees okusni. :blush:
predlagam spletno stran https://leaneen.com/ .
Res je super, ima lažje in težje recepte, vsi pa so reees okusni. :blush:
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hvala vam za dobre odgovore
0
Moj odgovor:
jazz
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
ne tok pomembn probelm
hej!
jz bi si ful sla delat second piercing na usesu pač nad temu običnemu k ga že mam ,ampak me je ful strah. Za te k ste ze to delale a je fejst bolel? pa a je ta bol bolel ko un običn. Pač jz sm clock ko se ful boji pac cepljenja ko ti vzemejo kri.... in me je zato tut ful strah to za ušese.Bi pa res ful rada mela ane kr ful rada nosim nakit uno res polno.
vem da ni nek vlek probelem ampak me sam zanima.
hvala
jz bi si ful sla delat second piercing na usesu pač nad temu običnemu k ga že mam ,ampak me je ful strah. Za te k ste ze to delale a je fejst bolel? pa a je ta bol bolel ko un običn. Pač jz sm clock ko se ful boji pac cepljenja ko ti vzemejo kri.... in me je zato tut ful strah to za ušese.Bi pa res ful rada mela ane kr ful rada nosim nakit uno res polno.
vem da ni nek vlek probelem ampak me sam zanima.
hvala
Obvestila
1.9.2024
Veliki literarni natečaj "NAJST"
Sodelujte na natečaju "NAJST," ki ga najdete v rubriki FESTIVAL!
Dogodek je del programa bralne kulture, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.
Vprašanje
Kako vam je všeč septembrski Pil?
Zelo mi je všeč.
(315)
Srednje.
(197)
Ni mi všeč, premalo je zanimivih vsebin.
(54)