snofi
Naslednji Pil izide 7. aprila
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

KOTIČEK PILOVCA/KE

Avatar
En pilovec
Naročnina na objave je mogoča samo registriranim Pilovcem.
Sporočila lahko v "Moj kotiček" pošiljajo le registrirani in aktivni uporabniki.

Sporočila:

ej emm.
pac a zdej ti neki seres Springirl? napisala je mnenje svoje ki je lahko BREZ problema podobno kot tvoje..? ne pravim da ona prosi za narocnine a ce bi to napisla(da prosi za narocnine) bi ti verjetno drug dan ze naredu blog o temu..
napisala sm ti pa to, ker pac skoz solis pamet drugim
0
 
dobro povedano. Glede naročnin pa mi je figo mar.
 
hejj
naročena :wink:
kko si kj??
0
 
Pozdravljeni Pilovci!
Že kar leto je minilo predvčerajšnim od kar sem se registriral na tej novi oz. prenovljeni spletni strani. Prej sem bil verjetno kakšna tri leta nazaj še na stari oz. neprenovljeni spletni strani Pila. To govorim zato, ker se želim zahvaliti vsem supporterjem, ki me spremljate. To, da imajo nekateri isto ali pa vsaj podobno mnenje kot jaz mi veliko pomeni. Upam, da ste vsi zdravi in pridni v šoli. Če imate kakšno vprašanje kar na dan.
Lep pozdravček, En pilovec
0
 
Naročena!
 
Tudi jaz sem se registrirala pred prbl. 1 letom (novembra). Spremljam te od začetka in se (skoraj) vedno strinjam s tvojimi modrimi besedami! Upam, da boš vsaj še za nasljednjo leto z nami in da boš še naprej pisal prav to, kar misliš!
Ostani zdrav!
:)
 
Jst te tudi spremljam in se strinjam z vsem😉
 
Hey! Naročena

#S2
0
 
živjo zelo nas veseli da se strinjaš z našimi mnenji glede šol in tudi na splošno se nam zdiš zelo kul oseba zato nas zanima če imaš mogoče discord če ga imaš sledi temu linku in se nam pridruži

https://discord.gg/n6wXHEbBeG

lepo se imej in veliko se smej
emica<3
2
 
1. To ni kritika in nočem, da zveni nesramno.
2. Zakaj se vtikaš v moje stvari? Če hočem bit IBF z LunoLovegood in se ona strinja s tem sva lahko IBF, pa, če se prvič vidiva na PILu ali pa se poznava v realnosti.To ni tvoja reč!
3. Glede stvari, ki si jih pisal spodaj o tem, da šole niso poučne in, da sporočila npr. "Nove naloge za šolo so v smetišnici!" zasedejo ves prostor v PILovem hodniku; in pisal si o tem, da naj si najdemo rešitev, da tako več ne bo šlo; če si TI tako pameten in imaš nove ideje in rešitve za VSE probleme pa piši na PIL in se tam pogovarjaj naj, (če ti šole, ki jih PILovci delajo niso všeč) vsem prepovedo delati šole! Ne bomo mi reševali TVOJIH problemov oz. ne bomo (vsaj jaz ne) nehali obiskovati "nepoučnih" šol.
Moje mnenje, vem, bilo je 'malo' kritično in na nek način mi je žal, da to rečem, ampak tvoje sporočilo v kotičku me je spravilo, da sem napisala to KRITIKO.
1
 
Se popolnoma strinjam.
 
Pozdravljena Pepca!
Tega seveda ne jemljem kot hate, saj vem da ima vsak svoje mnenje. Jaz se ne rad vtikujem v druge ljudi tako, da se tudi v to ne mislim poglavjat le omenil sem. To bi vedela, če bi prebrala blog. Jaz sem povedal le svoje mnenje. S tem pa vidim, da ta spletna stran očitno res ni več za najstnike ampak vrtec za nedorasle otroke.
Lep pozdravček, En pilovec
 
Mogoče pač ne beremo vsi tvojega bloga.
 
se pa strinjam s Pepco
 
Joj, kaj je to takšen problem.Vsak ima svoje mnenje in ga ima pravico izraziti. Če pa koga karkoli moti, naj to poskuša popraviti, ali pa se umakne. Njegovo mnenje pač je, da so šole nepoučne, tvoje je pa drugačno. In ker se mu tako zdi, bi rad, da bi to rešili. Tako, da vas lepo prosim. Za takšne stvari se ne kregat.

#S2
 
Pozdravljeni Pilovci in Pilovke!
Pa še ena stvar je, ki jo moram nujno omeniti. Nevem zakaj morate osebi na katero se naročite to napisati tudi v kotiček. Menim, da bo to že sama videla. Na koncu koncev to izpade kot neka dolžnost, da se ti bi oseba naročila nazaj. Naročnine so tukaj z namenom. Naročiš se na osebo za katero meniš, da je spoštljiva, ima kvalitetne objave in širi neko znanje in pozitivo. Vdaj z moje strani. Zato pa sem tudi sam naročen samo na par pilovcev. Hvala! In upam, da nebo več vsako drugo sporočilo v pilovem hodniku poleg ristih o šolah o naročninah.
Pa lahko noč, En pilovec!
9
 
Sicer niso vsi pilovci in pilovke taki, da ti naročnino vrnejo. Tisti ti sam napišejo npr. Hvala, da si se naročil/a name. Glede sporočil se pa strinjam, ampak nekateri pač niso pričakovali, da bodo imeli toliko naročnikov, pa se jim hočjo zahvalt.
 
to se jaz vsakič vprašam, ko vidim takšno sporočilo.
 
Se popolnoma strinjam.
 
Jz samo neki ne razumem.
Če ti pošlješ sporočilo enemu PILovcu, sploh ne pride v pilov hodnik. Kaj je potem problem pri tem?
 
Ma nej folk dela kar hoče pa ma svojo zabavo, čete pa takšne objave motijo pa preskoči. Nisem na nobeni strani sm iskreno se mi zdi, da se ni treba ubadat s tem kaj drugi postajo na net .
 
Se strinjam z dragon girl. sam men se zdi da če ti ena objava ni všeč je ne pogledaj saj je že 1000 objav in če ti pač ena ni všeč greš dalje in pogledaš in odgovoriš na tiste ki te zanimajo. (No hate)
 
Ps. Se strinjam tudi z EcoGirl in tut PILANA ima prav
 
mm
Najprej ne vzemi tega kot hate.
Tvoja objava Pil iz mojih oči, no v njej govoriš kako moram biti Pil urejen in to. Meni se zdi čisto v redu. Glede sporočil pa eni pilovci pač želijo da so obveščeni ko je kaj novega. Glede starosti se strinjam da ene vsebine niso primerne še za 8,9, letnike, ampak ne pa bi mogli kr rečt evo nesmeš več gor. Kako bi se ti počutil če bi bil zdaj toliko star?
Videla sem veliko objav ko najprej napišejo pil je res super revija.... potem pa začnejo naštevat kaj jim ni všeč. Ali se nebi raje zahvalili Pilu da taka spletna stran sploh obstaja?
Prosiim tega ne vzemi kot hate, to je samo moje mnenje.
 
sem malo pozna, ampak te zelo spoštujem, ker si na spoštljiv način izrazil svoje mnenje. se strinjam s tabo :)
 
Hvala Irma! To mi veliko pomeni!
 
Se strinjam. Ko mi kdo napiše v kotiček sploh nevem kaj odgovoriti, ker mam občutek, da določena oseba pričakuje naročnino nazaj. Tkoda te spoštujem, ker si si upal izrazit svoje mnenje tukaj, ko te napade v komentarjih skoraj vsak pilovec, ki ima drugačno mnenje od tebe.:)
 
#nohate pls
Dragi En Pilovec!
Ne razumem te čisto.
V svoji prejšnji objavi si izrazil: **Tako spletna stran le pridobiva nove, ki v povprečju obiskujejo 5.razred in nevedo kaj preveč o malce resnejših temah. Nič zato. Lahko vas starejši to naučijo. Pomembno je, da držimo skupaj in se podpriramo ter širimo dobro energijo.**
Zdaj pa praviš za ta spletna stran ni za toliko stare.
P.S: A ne postaneš najstnik pri 11 - stih?
#nohate
 
lovebooks<3
Se strinjam!
 
Pozdravljeni Pilovci in Pilovke!
Ne želim, da je to sporočilo osebno do kogarkoli sploh ni osebno nikomur a želim le vprašati vse tiste organizatorje vseh šol čemu je to potrebno. Kot prvič, tako ali tako vsem primanjkuje idej in teme sploh niso poučne. V večini se grejo o HP. Kot drugič pa vedno ko je nova naloga mora organizator obvestiti vse pilovce o nalogi. To prekrije vsa sporočila v pilovem hodniku in je res nadležno. Prosil vas bi, dabi nekako to spremenili. Če že želite pogovor se dobite na klepetalnici in se tak pogovarjajte. Drugače pa vsi tisti, ki še neveste objavljanje naročnin res ni potrebno. Če želite že druge obvestiti o tem to zapišite v vaš profil. Ne pa v kotiček. Nič nimam proti ampak je to malo res ne potrebno. Drugače pa namestno vseh šol bi lahko pisali poučne bloge. Nekaj novega bi se naučili pa še polno sporočil ne bi bilo. Če pa vas kaj zanima pa predlagam vsem novim pilovcem, da preberete koj blog v katerem izveste kako naj bi pil deloval. To ji promocija, le zaželeno je, da bi tu vladalo več reda. Hvala vsem!
Lep pozdravčem, En pilovec
9
 
Drugače pa se res iskreno opravičujem za vse slovnične napake a se mi res nekam mudi. Obljubim, da drugič tega več ne bo.
 
Še povezava do bloga: https://pil.si/forumi/pilov-blog/pil-iz-mojih-oci
Pa seveda hvala vsem tistim, ki ste ke takrat spodbujali! Komentarji še samo dopolnijo blog. Res vas vse pogrešam. Upam, da si še kdaj tipkamo…
 
hvala bogu da je nekdo povedal tako kot je...se cisto strinjam!
 
Mislim ne želim, da si mečemo pesek v oči. In seveda bom zdaj bolj aktiven in to tudi novim pilovcem to vtepel v glavo… Hvala ilovebook lepo, da si še vedno aktivna.
 
Vidim pa tudi, da je Irma po dolgem času spet z nami in seveda tudi Emica ter Ilovebook (d7stq1ny). Prav tako pa Astoria (izabela). Nisem pozabil na vas! Sem vesel, da ste tukaj.
 
koncno ena oseba k ve kaj je point pila, se cist strinjam <3
 
hej en pilovec! sem vesela, da si tudi ti nazaj. mislim, da tak veš, da se s tabo popolboma strinjam in upam tudi da bodo bistvo razumeli tudi ostali pilovci. si tipkamo do takrat pa napiši kak nov blog:)
 
Ja, mene to tudi moti! Lepo, da si zbral pogum in vsem povedal svoje mnenje!
 
Se strinjam ja, včasih sploh ne najdem kakšnih objav.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Sporočila

Avatar Percy Jakson sprašuje pilovce/ke:
katera skladba od IMAGINE DRAGONS vam je ...
 

Avatar lebnel je pisal/a pilovcu/ki: Avatar ABAFriends
Hey! greš v klepetalnico
 

Avatar ABAFriends je pisal/a pilovcu/ki: Avatar springirl
Naročena
 

Avatar ABAFriends je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Nejka
Naročena
 

Avatar Strelka je pisal/a pilovcu/ki: Avatar S.T.R.E.L.A
ojla spet sm jaz! hehe hey! kako si?! :neutral_face: ...
 

Avatar ABAFriends je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Happycolla
Hej! Objavljen je tretji del, Jaz, Mia. :stuck_out_tongue: P.S. ...
 

Avatar ABAFriends je pisal/a pilovcu/ki: Avatar lebnel
Hi lebnel! Objavljen je tretji del Jaz, ...
 

Avatar ABAFriends sporoča pilovcem/kam:
Živjo! V pisalnici je objavlje tudi nov del ...
 

Avatar ABAFriends sporoča pilovcem/kam:
Hej! :grinning: Objavila sem nov blog: SUPER ...
 

Avatar janko je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Percy Jakson
hi
 

naročena
 

Avatar pač.ena.punca sprašuje pilovce/ke:
Ali bi raje lahko celo življenje::thinking::thinking::thinking::thinking:
 

Avatar pač.ena.punca sporoča pilovcem/kam:
Pozdravljeni po krajšem premoru se vračam ...
 

Avatar Angel sporoča pilovcem/kam:
 

Avatar Levček je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Panda🐼
51 naročnikov
 

Avatar Panda🐼 sporoča pilovcem/kam:
Hej! Jej dosegla sem 50 naročnikov!! :hugging::hugging::hugging::kissing_heart::kissing_heart: In ...
 

Avatar lebnel je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Bullet Journal FAN
Heu! Sm ti neki napisala na insta. :heart:
 

Avatar springirl je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Mini
Hejhej.
 

Ojla, sej je okj ;) Jutri ob 11 mi ne bi ...
 

Avatar Strelka sporoča pilovcem/kam:
ojla sem nazaj (en teden me ni bilo). In ...
 

oj res oprosti da me ni bilo. trening se ...
 

ojla kako si? naročena
 

naročena
 

naročena
 

Avatar Nejka sprašuje pilovce/ke:
Naredila sem blog o KAKO SE UČITI. Si ...
 

Oglas