Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

365 ŠOKANTNIH dni 3. del

9
"Pozdravljeni!
Po dolgem času spet vami. Zakaj nas ni bilo tako dolgo, kaj dogaja v svetu vse izveste v studiu 365 ŠOKANTNIH dni!
........................................
Kot veste smo dosegljivi 365 ŠOKANTNIH dni, razen 29. februarja. Zaradi starega kolendarja :date::date::date::date::date::date::date::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral: smo mislili, da ima to leto februar 29 dni (naš montažer Tone še vedno vztraja pri tem. Ampak, da veš mi mamo prav!:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: SPRIJAZNI SE ŽE! Aja, pa zadnjič sem te videla, ko si si vrtu po nosu:nose::nose::nose::nose::nose:, da boš VEDU!). Seveda smo tisti dan prosti. Zaradi dolge sprave, prihoda sodnika se je vse zavleklo in smo kjer smo.
Pojdimo naprej.... (In ne mislim, da sem pozabila Tone! Še vedno imam nočne more zaradi tvojega vrtanja po nosu!:nose::nose::nose::nose::nose::nose:) Prinašamo šokantno novico, da se je Michael Jackson prebudil od mrtvih. Kako? Book star."
"Hvala, BOOK STAR. Ja, SPET ste prav slišali. Michael Jackson je čudežno vstal od mrtvih zaradi preglasnega riganja :three:-letnega otroka. Na vse zgroženje in oh je samo pripomnil: "A bo zdej mir al kuga? Da ne slišim več rigat tega................ kar koli že je! Je jasno?" Mama zagovarja svoje sinčka, da ni sam kriv. Na skrivaj je še dodala, da je to podedoval od očeta. Upamo, da bo razplava kmalu končana, so nam še povedali sodniki. Mali sine pa je posebno za nas ("izjavil"): "RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!" Nas snemalec, ki je zraven snemal Star se še zdravi v bolnišnici."
"Hvala, Book star. Izvedeli smo tudi, da se je uspešno zaključila znanstvena raziskava. Tema je bil veter in ko nekateri obliznejo prst ter ga postavijo v zrak, da na prstu zaznajo kam piha veter. Ali to res drži? Naša NOVA novinarka, BOOK star."
"............................. A je že?.......................... A še ni?.............. Ej počaki mal, neki mam med zobmi.......................... OO! Lej mojga petešiljčka. NJAM!.............."
"eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... Prišlo je do tehničnih težav............. Torej....................... Znanstveniki opozarjajo, da TEGA (tistega s prstom in vetrom) RES NI priporočeno delati. Zadnjič se je na prstu znanstvenika čudežno znašlo zelje, dežnik:closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella:, umazan robček in čudežno; gospa Zofka z svojo zadnjico. Zato PONAVLJAMO! NE POČNITE TEGA BREZ NADZORA! Zofko še rešujejo.
Prav tako pa sta zgodbi Ujeta in CHANEGES ARE HAPPENING sami vzeli odmor. Zakaj? TOKRAT PA zares (upamo,:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::angry::angry::angry::angry::angry::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage:) BOOK star."
"Ja..... Em..... Prav ste slišali..... Ej, drž kamero :movie_camera::movie_camera::movie_camera::movie_camera::movie_camera::movie_camera::projector::projector::projector::projector::projector::projector:k men....... Resno? Bejbo osvajaš tako, da jo gledeš z odratnimi zobmi in jo snemaš? Pa kaj ti je! Ti naduti......................................... No, kje smo ostali..... Aja... Zgodbe bodo prišle z zamikom, saj so se knjižni junaki sprti. Charli iz zgodbe CHANGES ARE HAPPENING, se je zaljubil v Mary. Ona ga je klofotala s povjko.... Čak, kak se reč.... Ponjko? Pono? Pojno? Ponvjo? Erik! Ma a me ti poslušaš! GLEJ ODSTOPIM, ČE MI NE POMAGAŠ! erik, ma kje si????? A ti mene............................?!!!!!!!!! Pa kaj je s tabo? Ne moreš sred POROČIL plesat baby shark z manekenko in s klobaso v roki! ODSTOPILA BOM!!!!!!! ....................... Eto, tu maš! ................................................................Ha, tak se ženske znamo borit. Aja! Pa petko:boot::boot::boot::boot::boot::boot::boot::high_heel::high_heel::high_heel: mi boš še vrnu!..........
"PROGRAM PREKINJAMO ZARADI "TEHNIČNIH TEŽAV!"
"Kakih tehničnih? A ti mene..............................?!!! Fred, čujem te na svojem zvočniku. Nobenih tehnični težav ni. Sam težave mam s svojim snemalcem, ki pleše baby shark s kozo!:ram::ram::ram::ram::ram::ram::goat::goat::goat::goat::goat::goat::goat: "Posledično, ni koza ampak...."
"A BOŠ UTIHNU? joj, jaz ODSTOPIM! KONC! AJA, PA FRED NOBENIH TEHNIČNIH TEŽAV NI!"
"E...... Se opravičuje........"
"KVA SE PA BOŠ PA ZDEJ ŠE TI , BOOK STAR OPRAVIČEVALA ZARAD TEGA, KER JE UN ČISTA KRAVA:cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2:? MA ste................!
"Z današnjimi novicami zaključujemo. Lep dan!"
"Nič LEP DAN! VAS BOM NEKAM NAŽGALA!!!!!!! "eeeeee....... Oprostite.....!"
"Ja, kuga je mimodoči norec!? "
" A lahko en avtogram pa selfi? "
"OOOOO. Seveda. Kako pozorno. Pa sladko..... Mya, mya, mya lepo bodi! (prijazen, angelski:angel: glas) Čau! Lupčka!" No, tko! Zdej pa grem! (jezno, hudičevo:smiling_imp::imp:)."
---------------------
STUDIO
Novinarke:
- :white_check_mark:BOOK STAR v studio, obleke: Zgornji del uraden, spodnji pižama
- :white_check_mark:Book star na terenu: obleka, ki pa je končala na prstu, nekoga, ki je poskušal, če to res deluje (obliznjen prst)
- :negative_squared_cross_mark: (ne sodeluje več) BOOK star: normalna oblačila, ena petka:high_heel:, druga:high_heel: v tazadnji Erika
-----------------------------------
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hehehehehehe! Kok smešn za umret:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::joy::joy::joy::joy::joy:
0
 
hvala!🥰
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMB. KOK SMEŠN:rofl::sweat_smile::rofl::sweat_smile::rofl::joy::rofl::rofl::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::joy::joy::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:. ODLIČNO:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::clap::clap::clap::clap::clap::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
0
 
hvala tudi tebi!🥰
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ehehehehehhehehe
LOL!
Smeskano!
Komaj čakam nov del!
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
0
 
hvala!🥰, aja, pa tudi ti imaš lep avatar :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hehe, super! Res zelo zabavno :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::laughing::laughing:
0
 
hvala, IBFF! in zelo lep avatar! :)
 
Hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
hahahahahahaj js se režim xD lol bravo!!!:heart::heart::heart::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
0
 
hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
smešno za crknt:joy::joy::joy::joy::joy:
0
 
hvala za komentar! mi je všeč, da ti je smešno za crknit, :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
men noo... ni všeč tvoj blog... pac tko cudn je. hahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!! hec hec! kaj????? ne smem biti smešna? blog je fenomenalen. zakon siiiiii!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
girl

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(323)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(232)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(519)

Priljubljene objave

Ena
18
 

JustLilly
19
 

14
 

Cool Girl
10
 

ManonWhitethorn
6
 

Zapomni si 30❤️ in 10 komentarjev! ✅✅✅
38
 

Oglas

Zadnji odgovori

April(ne registrirana) je odgovoril/a na
Dobrodošla!!
 

April(ne registrirana) je odgovoril/a na
Hello!! Dobrodošla!! Slišiš se kot jaz hahah, ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
A si Hanna!? Če si, prosim ne oddidi!!! Kdoo ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Dobrodošla! Sicer pa tudi jaz OBUŽUJEM Wonder ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Se steinjam
 

Hermiona Granger123 je odgovoril/a na
se popolnoma strinjam! popularen lahko postaneš ...
 

boby je odgovoril/a na
kako dobra zgodba:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:ko ...
 

boby je odgovoril/a na
awwwww kok je kjut:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
BLAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:wink::wink::wink::wink::slight_smile::slight_smile::slight_smile::
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Jaz te nisem nikoli ignorirala. Vseeno te ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Aaaaaaaaaa laj se bo zgodilo???:thinking::scream::fearful::hushed::heart::yellow_heart::gr
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Prebrala. Kako ti rata take Zakon ( z je ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Dobra zgodba. Šele zdajle sem jo začela brati: ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Pogrešali te bomo, kdor koli si!:revolving_hearts:
 

Violinka je odgovoril/a na
Joj! Kak je luškana! Ful je lepa