Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

Zmajska ljubezen 6. del

26
ČUDNA DOBRODOŠLICA


Tudi Helen je bila videti zelo zaskrbljena in Katy stisnila k sebi. Vse so strmele v grmovje, a to se že nekaj časa ni več premaknilo. Tia je pomislila, da je bila le kakšna prestrašena žival in ni več nevarnosti. Že je hotela odvrniti pogled, ko se je v grmovju nekaj spet premaknilo. Čez nekaj napetih trenutkov je iz grmovja skočilo čudno bitje. Helen in Katy sta preplašeno kriknili, Tia in Sarah pa sta mali stvor pogledali postrani. Bil je nekakšen mali palček z majhno okroglo kapico modre barve, na kateri sta bili zataknjeni dve večbarvni peresi, zeleno majčko s črnimi črtami in hlače, katere so zgledale, kot bi bile narejene iz vijoličnega usnja. V roki je imel čudno orožje podobno nekakšnemu kopju in sablji povezanimi skupaj z vrvmi in okoli vratu je imel veliko različnih ogrlic iz kamenčkov in nekakšnih diamantkov. Tii in Katy je segel komaj do kolen. Skratka čuden je bil. Ko se je oglasil je spuščal čudne glasove podobne renčanju nato pa rekel: »Jaz Gorge kralj navadorjev ukazuje vam, da se ustavite in ne premaknete niti za korak!«(očitno je tudi čudno govoril). Začel je stopicati okoli druščine in spet spuščal glasove podobne renčanju. Nato je spet spregovoril in pokazal na Tio in Katy: »Jaz vaju še ni videl! Kdo vi biti?« Tia mu je že hotela odgovoriti, ko jo je mama odločno prekinila in rekla: »To (pokazala je na Tio) je Tia, moja hčerka.« Nato se je oglasila še Helen: »To (pokazala je na Katy) je moja hčerka Katy.« Mali palček ni nehal krožiti okoli njih, kot lev, ki čaka na napad, nato rekel malo bolj umirjeno in z manj renčanja: »Cela imena! In Priimki! Jaz morati zahtevati to od vas!« Zdaj je Tia odločno odgovorila, da je mama ne bi spet prekinila: »Jaz sem Tiana Sarah Seven. To je moja prijateljica Katharine Helen White!« Palček je še nekaj časa zrl v njiju nato pa se je malo jezno oglasila Sarah: »Zakaj pa smo bili deležni take dobrodošlice?« Gorge je zagrgral nekaj podobnega kot bi rekel: »to je ukaz« nato pa glasneje in razločneje rekel: »Za jaz morate! Vpisati te dve morati jaz.« Spet je pokazal na Tio in Katy. Začel je korakati nazaj proti gozdu a ko je videl, da mu nobena od njih ne sledi, se je nekoliko jezno obrnil: »Kaj čakati vi?! Pridite!« Katy ga je vprašala: »Kaj pa Cherry in Felix?!« Gorge se je obrnil k zmajema in pokimal: »Oni lahko zraven pridejo!« Katy si je oddahnila in pustila Tii, da mu ona sledi prva. Tia se je zganila in mu začela slediti. Takoj za njo se je premaknila Sarah nato še Helen nazadnje pa Katy, ki je bila od vsega dogajanja tako presenečena, da je skoraj omedlela a se je čvrsto oklepala Felixa. Nato je še mamo hitro prijela za roko in vsi so začeli hoditi proti gozdu.
Ko so se končno prebili skozi gozd in prišli na travnik, so videli zelo majhno hiško, ki je izgledala zapuščena. Tako je razpadala, da še miši ne bi imele kaj početi tam notri. Gorge je vseeno napredoval prav v smeri hiške. Ko so prišli nekoliko bližje, se je hiška začela spreminjati in sestavljati nazaj. Postajala je vse večja in večja, dokler ni bila velika tako kot štirinadstropna bela hiša. Tia in Katy sta ostali z odprtimi usti. »Kaj? Kako? Kdaj?« Sta začeli ponavljati, kot začarani. Gorge se je obrnil k njima in ju začudeno pogledal: »Kaj vznemirjati se vi?«. Helen ga je malo presenečeno vprašala: »Zakaj pa gremo v ''Dragon's hotel''?« Gorge se je zdaj obrnil k njej: »Tam registrirati se vi!«. Vse so osupnile. Sarah je kakšnih deset metrov pred vhodom vprašala: »Ampak… zakaj? Od kdaj? Jaz se nisem rabila nikoli registrirati!« Helen ji je prikimala: »Jaz niti…«. Gorge se je obrnil in spet začel hoditi nato pa rekel: »Napadli so Mispissiti! Zdaj mi registrirati vse! Gospa živali in živih bitij izginila! Vsi rabiti se registrirati. Dobili vi boste zapestnice. Vedno imejte sabo!«. Vse so bile še bolj osuple.


Tu je 6. del!
Ta je malo krajši (nevem koliko ampak malo ja)... Upam, da že niste obupali nad novim delom, ker mi je vzelo toliko časa...
Tu so prejšnji deli če še niste videli:
5. :https://pil.si/pisalnica/objava/zmajska-ljubezen/5
4. : https://www.pil.si/pisalnica/objava/zmajska-ljubezen/4
3. : https://www.pil.si/pisalnica/objava/zmajska-ljubezen/3
2. : https://www.pil.si/pisalnica/objava/zmajska-ljubezen/2
1. : https://www.pil.si/pisalnica/objava/zmajska-ljubezen
Upam, da vam je bila zgodba všeč in, da ste uživali v branju!:innocent::stuck_out_tongue_winking_eye:Če vam je bila zgodba všeč pokažite tistemu bledemu srčku kako je biti rdeč:heart:,
če imaste predlog komentirajte:speech_balloon: :pencil:zelo bom vesela,
če želite biti obveščeni kdaj pride nov del in če vas zanimajo moje objave se naročite name:cherry_blossom::sparkles:!
Hvala Book star in dragon girl za tako lepa (in malo jezna :grin:) komentarja! Tudi hvala Sladkorček, za toliko pozitivnih emojijev!:sweat_smile: Seveda, hvala tudi vsem drugim za toliko spodbude! To me res vsakič požene naprej! LYSMMMMMMM!!!!!!!!!
Upam, da imaste lepši dan kot jaz!
Lp, *Galaxy Ginny*:star_and_crescent::heartpulse:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zanimivo! Samo eno vprašanje imam, koliko je stara Tia? Saj verjetno kje piše, pa sem zgrešila ...
1
 
10 let pa hvala 😉
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TOP! Punca ZAŽIGAŠ! (tako koz vedno:grinning:)
NIMAM BESED! VAV! VAV! VAV!
1
 
Hvala <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omb Super. Spet. Sorči, da nisem prej odgovorila, ampak nisem našla. Res je super. Odličen del, kot vedno. Tako kot bs nimam besed :grinning:. Odlično in svetovno ter vesoljsko. Nadaljuj in ne nimam kritik. Res je super zato nimam nič pripomb. Komaj čakam nov del.
By by in imej zmajsko pujsastičen dan.
Tvoja dg
1
 
Hvala! Hvala! Tyyy
LYSM in ti tudi imej zmajsko pujsastičen dan♥️😘
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
AHAHAAHHAHA KAKA LEGENDA JE TOTI ŠKRAT! Zdaj mi registrirati lmaoooo SVETOVNOOOO!!!!! KOMAJ ČAKAM NA NOV DELL:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Res ne morem verjet kako nisemprebrala tvoje svetovne zgodbe! SUPER TOP FANTASITČNO NE NAJDEM NOBENE BOLJŠE BESEDE DA BI OPISALA TVOJO ZGODBO!
KOMJJ ČAKAM NA NOV DEL!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Bg:sparkling_heart::yin_yang:
2
 
Hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaa❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ tysm!!!!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ful dobrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lysm
1
 
Hvala!!! LYSM2!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(382)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(259)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(603)

Priljubljene objave

Violinka
14
 

lilasta pinki
11
 

Lyra and Pantalaimon
11
 

Sleepy girl
20
 

Sleepy girl
10
 

Sleepy girl
9
 

Lyra and Pantalaimon
9
 

Oglas

Zadnji odgovori

LION184 je odgovoril/a na
#MARMIJEZANAŠPLANET
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Sem se prav zdaj naročila nate :D
 

Breskvica je odgovoril/a na
Mi smo v karanteni tako da imam en dan počitnic ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Jupi!:hugging: Vesele počitnice vam želim! Hvala ...
 

Fashion girl je odgovoril/a na
Tudi tebi lepe počitnice!!!:tada::confetti_ball: Sam ...
 

Blank je odgovoril/a na
 

je odgovoril/a na
koliko ste jih imeli jaz sem imela 45
 

magija nas lahko zapleeje je odgovoril/a na
ja vem da stedane spisali ampak pri nas so ...
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
Jupi!!
 

boby je odgovoril/a na
to je zlo dobr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hea
 

boby je odgovoril/a na
#MARMIJEZANAŠPLANET
 

Diamant 123 je odgovoril/a na
um no, u just cant, we werent talking in ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Noro dobra je. I love it!!!:heart::heart::heart:
 

Potterhead je odgovoril/a na
no jaz bi zelela sporociti da sem na pilu ...
 

Violinka je odgovoril/a na
:pensive::pensive::pensive::confounded::confounded::confounded: