snofi
Naslednji Pil izide 7. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

KOTIČEK PILOVCA/KE

Avatar
Neaktiven PILovec #1569

Sporočila:

Ojla,
zanimalo me je, zakaj je uni napovednik... sem videla da si pisala PILu ampak potem ugotovila..
Hvala!
--Morrigan Vran
0
 
Super da si pogruntala <3
 
Ne 😂 jz nism pogruntala - sam napisala sm da si ti očitn pogruntala. A mi prosim poveš kaj je s tem kr sm noro radovedna, haha.
--Morrigan Vran
 
mene tut zanima <3333
 
Aja hahahaha.
Odgovor je: Ti napises novo zgodbo ali nov del zgodbe. Zraven razdelčka objavi imaš tudi KDAJ hoces da je objavljeno (če hočeš da je objavljeno takoj samo daš objavi). Tam preprosto daš kateri dan in katero uro hočeš da je objavljeno. Potem daš objavi in se v napovedniku gor pokaže KDAJ in ob keri uri bo določena zgodba objavljena (mislim da se to vsem pokaže?). Zgodbe se v pisalnici ne vidi, ampak če greš pod svoje objave imaš že objavljeno, le da notri ni zgodbe, ampak samo piše kdaj bo objavljeno. Takrat ko si dala, takrat se bo zgodba prikazala v Pisalnici. Mimogrede, zgodbo lahko izbrišeš še preden je objavljena in ko je izbrisana je ni več v napovedniku.
 
Aaaaa... kulll
 
Hy!

Mene samo zanima, če je tukaj še kakšen star PILovec, cca 1 leto pa pol in več na tej strani (in je bil tudi aktiven vmes). Ker me zanima, a je še kdo od 'starih' tule.
Javite se v komente :D
1
 
Ja ne vem kok dolg sm ze pod tem vzdevkom, od kar je ta nova spletna stran pač😂sm bla pa pod drugim vzevkom tud že ful prej tkoda... Živjo👋
 
Jap, me, tule sem točno 1 leto pa pol in 11 dni :)
 
ja, čez nekaj mesecev bosta minili dve leti
 
Js bom čez 1 mesec (10.7.) eno leto na pilu :)))).
 
Js bom na koncu avgusta dve leti :D
 
Jaz sem ze dlje časa tu:)
 
Aha super da je še tok 'starih' tukaj :D
 
Yup, jaz sem na tej spletni strani že leto in 7 mesecev :)) Sicer prej sem bila pod drugim vzdevkom.
 
Hej jaz sem tu eno leto pa tak 4 meseca skori leto in pol. Lepo je videti veliko starih pilovcev
 
JSSSSS ampak to že veš lmao
 
Jaz sm tak že KR neki cajta sam še nism bla prijavljena😂
Ampak ja vmes za kak mesec nism bla aktivna
Sm pa zdej🤣😂😂
 
Yes
 
Long time no see, but yea, I'm still here :D
 
Hej vsi!

Najbrž se vsi dodobra zavedamo te situacije, na PILovi spletni strani, ki nam dobesedno zagrenjuje normalne dni, ki bi jih radi preživeli sproščeno.
Sama sem poskusila ostati kolikor toliko nevtralna v tem nesporazumu, ampak ker se to ponavlja že res predolgo, mislim, da lahko nekaj stvari razčistimo.

Kot prvo (zdaj zvenim kot moja učiteljica etike), ne glede na to, kako je nekdo nespoštljiv, nemoralen in ne pozna pravil etičnega obnašanja na spletu, mi NIMAMO PRAVICE, da se do njega obnašamo nazaj enako. Če ti človek grozi, te izsiljuje in žali po spletu, definitivno ni udarec nazaj prava reakcija. Čeprav smo ljudje taka bitja (kot pravi tretji Newtonov zakon: Vsaka akcija sproži reakcijo).
Kot drugo, moramo se zavedati, da ljudem na spletu ni popolnoma za zaupati. Še vedno smo vsi neznanci in to, da nekoga hejtamo, ker ni objavil svoje prave starosti, je izredno nezrelo.
Razumeti moramo tudi to, da je ljudem na spletu lažje narediti več. Ker človeka ne vidiš v obraz si upaš več in to tudi pripelje do takšnih situacij, kot je zdaj.
Imen ne bom izpostavljala, ampak obnašanje nekaterih je preseglo mejo. Ne bom se zadrževala z besedami, ker se je najstniška stran spremenila v igralni kotiček za petletnike.
PIL se trudi, da bi se mi razumeli s sovrstniki in ne imeli vsakodnevnih, popolnoma otročjih in nepotrebnih dram.

Zato lepo prosim, če smo tako zreli, da znamo priti na internet in na to stran, pa smo ja dovolj zreli, da vemo kaj je prav in kaj narobe.

S tem nisem mislila užaliti nikogar, vsak ima lahko svoje mnenje in prosto ga lahko zapišete pod komentarje, ampak stvari so presegle meje.

Upam, da imate lep dan, naj bo tak še naprej pa srečno ob zaključku šolskega leta,
~dg
9
 
Bravo! Dober govor!
 
Se strinjam! :)
 
Bravo ;)
 
Res je <3
 
Bravo, dobro povedano!
 
Kašen referat XD ampak res dobro povedano! Bravo!
 
Men tut ne, ampak drgac si dobr povedala
 
Hej. Po pravici bi rada povedala da sem nekoč zelo grdo ravnala na pilu. Priznam akr sram me je pogreznila bi se v zemljo. In to se mi ves čas dogaja. Takrat sem bila zlobna sebična neutesanka. In žal mi je. Takšna sem bila do večih pilovcev sploh do ene izjeme. In žal mi je in sprmenila sem se. In rada bi, da bi ljudje znali tudi oprostiti. Že v šoli sem delala neumnosti katere so me stale ugleda. In začela sem biti tiho in misli klačiti vase i nšlo je na boljše. Rada bi rekla še enkrat , da ne opravičujem hate žaljivih komentarjev in tega samo prepričana sem da vam je bilo enkrat al ivam bo res hudo žal. In če vam takrat tisti ni odpustil mu lahko vsaj nekemu drugemu človeku ti. Uf sem se razpisala ups. Rada vas imam vse
 
Lepo napisano! Ko sem to prebrala sem se res zamislila in zdaj se bom potrudila da bom spoštljiva do drugih če prav se z nečim ne strinjam 🥰
 
ojla!
sem se spomnila spet malo nate. kako ti grejo knjige od steklenega prestola? so ti se kar usec kot vidim po tvojem komentatju za ognjeno vilo :joy:. jaz se kar obozujem🤩! pri katerem delu pa si?
Lepo se imej in se se kaj slišimo.
Mini:kissing_heart:
0
 
Hej!

Super mi gre, danes sem vzela knjigo v šolo hahaha. Potem sem pol ure nakladala sošolcu, zakaj ne maram Maeve in zakaj mam rada Elide in zakaj sem depresivna zaradi Sam-a😂.
Sem trenutno na 6. Delu (držim prste za Yrene in Chaola)
 
Waw dobro ti gre! Jst sm ugotovila da mam v vsakem delu svojo najljubšo stran 😂.
A si že kej pogledala na to stran?
https://throneofglass.fandom.com/wiki/Throne_of_Glass_Wiki

Lepo se mej!
Mini 😘
 
Ojlaaa <3
Pišem ti iz popolnoma neznanega razloga :joy:
Odločla sm se de ti bom kar neki zatezila :joy::joy:
*b*SUNNY TEŽI DG*b*
*modra*Poglavje 1*modra*
*i*Fun fact:*i* moja ucitlca za slovo je tvoja VELIKA oboževalka :joy::joy::joy:na očalih ima napisano DG:joy::joy:In usakic pr sLoVeNšČiNi mislim nate:joy::joy::joy:
*i*Fun fact*i* pr slovi sm delala gluparije in zdej moram za kazen pred celo solo recitirat pesem:weary::muscle_tone1:
*modra*Poglavje 2*modra*
*i*Fantje*i* drugo poglavje boš brala 3 dni kr ti mam OGROMNU ZA POVEDT:joy:
Naj začnem- nevem kako ga bom prebolela, jezen je name in sovraži me (LMAO KU DE PIŠEM KNJIGO:skull::skull::skull::skull::skull::skull:)
upam da se bo to čimprej uredilo in da ne bova več dolgo skregana. (JS MORM BIT PISATLCA:sob:) in še predstavitev oziroma referat pri naravoslovju bom imela... Sem prepričana da me bo zafrakaval...:confused: In tudi v šolski predstavi igram Povodnega moža... Res nočem da ostaneva skregana:sob:
(OKEJ BOM NEHALA S PRAVILNO SLOVENŠČINO JS PIŠEM SVOJE PROBLEME NE KNJIGE:weary:)
*b* umesna zgodba- ucitlca od slove (jaa ta z tvojimi očali) je rekla: "oh otroci kaj bo z vami če ste tako nepismeni" in pol rečem js: "PISATELJI BOMO" in ona: "se mi zelo smilijo vaši lektorji"*b*
Oh well... Glede tvoje ljubezni pa.... Mislim da je bolje da si ga samo videla in se zalubla kukr pa da bi se pole skregala in ja:confused:
Veš istu se je meni zgodilo enkrat ku smo šli z družino v Tiare v Italijo:smiley::muscle_tone1:
Mama, tata in sestra so šli u trgovino s oblekami js pa ITAKKKK v :sparkles:Intersport:sparkles: in js sm pr tekaški opremi IN PRIDE EN TAKU LEP TIP MIMU MENE:weary::heart::sparkles: VEŠ KAKU JE BIU ON LEP:weary::heart: bil je visok lepa postava MIŠICEEEE:muscle_tone1::muscle_tone1::muscle_tone1: faca za umret lepa svetlo rjavi laski ZELOOOO skodrani dobesednu PROU KROGCI:joy::joy::joy::joy::joy: in sam po vrhi glave spodej je meu pobritu, pomoje razumeš :joy::joy::joy:
Pole ocenim ga like 15-16 yo
meu je zelu seksi hoodie:joy::money_mouth:
raztrgane kavbojke:weary::heart:
in vansice:weary::muscle_tone1:
MA HOTTIE:weary::heart::sparkles:
Samu je biu s punco...:slight_smile: JA SEJ RAZUMEM DA IMA TAK LEP TIP PUNCO:weary::sparkles:
In one dva pridesta zdravn mene IN PROU NAZALASC REČE FANT PUNCI "ljubim te" IN JO POLJUBI SAM ZRD TEGA DA BI MENE SPRAVLA V DEPRESIJO ANE:sob::sob::sob:
tku da sm v isti minuti:
Vidla, se zalubla, obupala :sparkles::smiley:
najbolj grozno je pa tu de:
*i* sm ju po tem dogodku še cel dan srečevala*i* pač dobesedno!! grem na WC una pupka tm, grem na sladoled sta tm, grem u neko random trgovino k sm jo slučajno vidla in je zagledala zanimiva- UNE DVA TM:skull:
*b*BROCKEN:broken_heart:*b*
Sam ne razumem pa kko je loh mel TAKO ZELO PREVEČ LEP fant tako grdo punco namesto mene?
Anyways- dejmo si obe nrdit tinder in gremo iskat hot fantke:smirk::smirk: Oh ne wait...na tinderju prej najdemo suger daddyja:joy::nail_care_tone2:
Ja po pa nevem:worried: js bi rada kakšnega lepega cute mladenkota ne samskega nonota k je star 60let:sob::sob:
UUU ŽE VEM GREMO NA OBISK V SREDNJO ŠOLO in začnemo use lepe po vrsti osvajat:joy::joy::joy: Pole pa flexamo de mamo fanta iz sredne:muscle_tone1::muscle_tone1::muscle_tone1:
*roza*lmao se vidi da nimam lajfa lej kok dougu sporočilu*roza*
Ej kaj pa uni hot prjatu od Dany?:joy::joy::joy: Se bomo steple za njega al kako? Al pa ima ena tega prjatla od Dany druga pa Unga k je Štumfe nakupoval🧦🧦🧦🧦
Kaj praviš :smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk:
KaJ MeNiŠ o MoJi GeNiALni iDeJi?:weary:
Oh well js bi ti še taku rada naprej nakladala ma mislim de bo dovolj teženja *i*zA dAnEs*i*:smirk::kissing:
hezký den (lepo se imej po češko)
JS SM ZDEJ EKSPERT ZA ČEŠKU YK :flag_cz:
Sm se začela učit češko tku de če ne najdemo Hottija v Sloveniji loh gremo še na Češko mal pogledat :heart::weary::flag_cz:
Nvem zakaj ampak meni so hot fantki kdr majo hoodie in kapuco gor pa da jim laski mal vn štrlijo izpod kapuce:joy::joy::joy: pa ce so kjut
Loh uprasas Vratarko, js vedno gledam sam laske:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
Okej zdej pa res morm nehala s teženjem.
Se vidmo u srednji šoli bomo kidnappale lepe fante:smirk::smirk:

Lepo se mejjjjjjj:flag_cz::weary::heart::smirk:🧦

~Sonko:smirk:🧦
0
 
*i*Nvem zakaj ampak meni so hot fantki kdr majo hoodie in kapuco gor pa da jim laski mal vn štrlijo izpod kapuce😂😂😂 pa ce so kjut*i*

this is my BRAT
pa u sredni je
 
Hej!
Sry za pozen odgovor, prej nisem imela navdiha da ti odgovorim (če je to sploh možno?).
1.: Jaz imam fan-e?! Ful nice😂😂 Daj učiteljico pozdravi zame😂💅
2.: Uh ne. To je bla ena najbolj depresivnih stvari, kar sem jih slišala v življenju ._. Dejansko se mi smiliš ahahahaha. Vem približno kako je, to se men fulkar zgodi (ne čisto tako kot tebi, but okej). Btw jaz mam štumfeka!! Lmao ja itak midve boma un gang k išče dečkote💅💅. #pickmegang

Hehe lepo se mej <33
 
Hej!
Doriana imam za zdaj čez glavo dovolj, ampak se bom pustila presenetiti. Bolje za njega, da ima dober serkazem, ker drugače bodo knjige frčale :joy: Škoda le, da ga z nobeno ne morem zadeti ... Humor je zame nujen, ker drugače je vse preveč resno in mi gre na živce, ko pisatelj/ica spusti tako očitno možnost za šalo.
Imam tudi eno super dobro novico: začela sem z branjem predknjige (The Assassin's Blade)! Končno je šola malo popustila in seveda sem se pogreznila v posteljo z naslednjo knjigo. Sicer sem šele na čistem začetku in mi gre zelo počasi, ker je v angleščini, ampak napredujem :blush:
Ooo super, me veseli, da si že skoraj končala z ocenami (Sončev mrk - že prihajam, hehe!). Še malo pa bodo počitnice! Letos se jih še bolj veselim kot prejšnja leta. Končno bom lahko brala knjige, ki si jih jaz želim in ne neko domače branje.
Tudi tvoji načrti se slišijo super. Moji se ne razlikujejo dosti, le da ne grem na noben kamp. Bila sem že prevečkrat, letos se mi pač ne da. Bolj udobno je brati na moji postelji :joy: Moj plan je enostaven: morje, branje, pisanje in gledanje serij ter filmov.
Lepo se imej in srečo z zaključkom ocen,
Clara
0
 
Hojla!
Oprosti, ker je trajalo toliko časa za odgovor z moje strani, za mano je naporen teden. Kakorkoli ... Dorian in Chaol sta kot kaže uradno grozna xD Mogoče si o njiju v naslednjih knjigah premislim, ampak pri meni težko popraviš prvi vtis. Mah, ne vem. Na splošno imam rada character development, ampak je lahko tudi zelo beden, nelogičen ali samo ker ga pač avtor/ica želi vplesti. Ampak glede na to, da je pisateljica Sarah J. Maas, mislim, da bo kar dobro. Iskreno imam visoka pričakovanja, kar ponavadi ni najbolje, saj sem potem zelo razočarana. Se bom poskusila presenetiti, čeprav imam občutek, da mi ne bosta všeč še precej časa (ali kar do konca zbirke). Vseeno sem mnenja, da vpletanje takih likov ni narobe, včasih je prav zanimivo, saj mene osebno to samo še bolj potegne v branje. Sicer me to stane izbruhov jeze in metanja knjige po zraku (na srečo vedno lepo pade na preprogo ali se zaslajda čez mizo).
Okej, branje Percy Jackson knjig vsekakor pride v poštev. Se že veselim :-)
Ali si že zaključila z ocenami? Imaš kakšne posebne načrte za čez poletje? Ni ti treba odgovoriti, če sta vprašanji preveč osebni, le radovedna sem ...
Lepo se imej,
Clara
0
 
Odgovorček te čaka v kotičeku :D
 
Hoj!
Kdo je pa danes zgubu aparat ??? *blink,blink**

Hahahah
Ginnykaaa
0
 
Bahahah vem a ne, kar nekam je padel, sploj ga ne najdem😏💅😂😂
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Sporočila

Avatar Pika685 je pisal/a pilovcu/ki: Avatar # rada pomagam
Hej klepet enkrat?
 
Avatar Yulia je pisal/a pilovcu/ki: Avatar ARTuška3
Naročena:heart::heart:
 
Avatar Pika685 sporoča pilovcem/kam:
Spet star avatar verjetno vete zakaj noja ...
 
Avatar Jaka je pisal/a pilovcu/ki: Avatar #Stefi
dans zvečer maš cajt?
 
Avatar Pika685 sporoča pilovcem/kam:
Moj bratranec (mali) je legenda! Mi smo ...
 
Avatar nezjez je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Fluffychick
narocena
 
Avatar ena.k.bere.pil sprašuje pilovce/ke:
Uni k boste rekl da je to isto NI. Torej ...
 
Avatar Pika685 sporoča pilovcem/kam:
https://www.pil.si/forumi/svetovalnica/halloooooh
 
Avatar MišMaš12 sprašuje pilovce/ke:
Ej, a še kdo zbira tiste bunkice iz bombic ...
 
Avatar #amari sprašuje pilovce/ke:
Ojla! A je kdo gledal Evrovizijo?Jst sem ...
 
Avatar MišMaš12 je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Pika685
Hej Pika! HVala, ker si si oddeaktivirala ...
 
Avatar Hermiona Granger@ _fen sporoča pilovcem/kam:
moje odkritje: Če si na računalniku si odpreš ...
 
Avatar Pika685 je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Cook girl1
Jaz jem čips ti pa ne:)
 
Avatar MišMaš12 sporoča pilovcem/kam:
Kmalu bo začetek mojega napovedanega klepeta, ...
 
Avatar Pilotka je pisal/a pilovcu/ki: Avatar Mia2012
Naročena
 
Avatar Pika685 sporoča pilovcem/kam:
POV: Ko si želiš pospraviti sobo... Vse ...
 
Avatar Pilotka sporoča pilovcem/kam:
Današnja lepa misel: Ugotovi, kdo si, in ...
 
Naročena! The best profil maš! :cherry_blossom:
 
sori sm mal je samo všečno da si napisala ...
 
vračam naročnino:heart::heart::heart:
 
vračam naročnino:kissing_heart::kissing_heart:
 
Avatar CherryBlossomGirl🌸🌺 sprašuje pilovce/ke:
OJLAAAAAAAA, A JE ŠE KDO FUUUUUUUUL EXCITED ...
 
Avatar Ana Rao sporoča pilovcem/kam:
Ajde go ask me smthg https://www.pil.si/forumi/smetisnica/ask-me-smthg :kiss:
 
Značka Avatar SWS_lover sporoča pilovcem/kam:
Vsi tisti, ki na pilu pišete zgodbe, ali ...
 
Avatar Legendarna PILovka #5067 sporoča pilovcem/kam:
Ojla! Ta teden bom odsotna, ker imamo veliko ...
 

Oglas