Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

Fall for you 3. del

14
Helooooo!
Sem pozabila priložiti slike v prejšnjem delu...Sem vam pripravila šel en del, ki ke kot vsak drug beden:disappointed_relieved:

CHRISTINA: https://shrani.si/f/B/HP/22VyS6Fn/1/131271994large.jpg
Harry: https://images.app.goo.gl/LkU3nwjWXXQzw46Q6
Louis: https://images.app.goo.gl/TJPAhn6sZEiDnBiXA
Zayn: https://images.app.goo.gl/PRhXNMV6xZMtUxGk7
Liam: https://images.app.goo.gl/1C3mgpY4va7jFJyc6
Niall: https://images.app.goo.gl/aDE6jXWfLZHedWiv8
Upam, da linki delajo...če ne delajo sporočite v komentarjih.

Že sem zaprla oči, a sem uvidela kako se je Liam sunkovito obrnil. Pristala sem na mehkem in končno odprla oči. "O!" Je rekel Liam in pritekel dol. "Hvala Louis" sem se zahvalila, ker me je ujel. "Ni problema" "Fantje!!! Pomagajmo nesti kovčke v Christinino sobo!" se je zadrl in primil enega ter ga odnesel gor. Ko sem vstopila v sobo me je skoraj kap. "To je moja soba?!" "Ti ni všeč?" se je začudil Zayn in me pogledal. "Seveda mi je!" fantje so odšli dol in, ko sem razpakirala sem se še sama napotila v dnevno. "Se gremo flašo resnice?" je vprašal Louis. "Jaa!" "No prav". Niall je odšel po flašo in vertel je Louis. Pokazala je na Liama. "Resnica ali iz-" "Izziv!" " No, prav. Zaynu počesi lase z glavnikom, ampak na glavniku mora biti seveda med" je rekel in pogledal Zayna, ki se je že pognal v beg. Drugi smo se vsi zadržali za trebuhe, ko je Zayn v obupu preden mu Liam počeše lase rekel: "Ampak frizuru sem si urejal pol ure!" In stekel v kopalnico. Kmalu se je vrnil s čistimi lasmi. Zavrtel je Liam in pokazala je name! "Resnica ali izziv?" "Resnica" "Koliko fantov si imela?" "Enega" sem rekla in vsi so pobulili. "Varal me je z najboljšo prijateljico" sem dodala in zavrtela. Pokazalo je na Zayna. "Resnica ali izziv?" "Izziv" "No, ulovi Harryja in ga vrži v bazen, nato pa še sam skoči v vodo" sem rekla in vsi smo vstali, da vidimo če bo Zaynu uspelo. "Nisem mislila tako" sem potarnala, ko je Zayn ulovil Harryja in skupaj z njim skočil z balkona v vodo. "Prepoznoooo!!" sta oba zavpila h krati, ko sta padala v bazen. Ko smo nadaljevalj z igro je vrtel Zayn. Pokazala je na Nialla. "Resnica ali izziv?" "Resnica" "Si zaljubljen?" "Ja" "Opiši jo" "Je malo roza, bela, stara poznam jo nekaj ur, ima eno črno zeleno stvar in nahaja se v naši kuhinji". Vsi smo pobulili in stekli v kuhinjo. "Niall! Ti ni nikogar!" "Pa saj ni oseba, no! Poglej! Pica!" je rekel in planili smo v smeh. Ko je vrtel Niall je pokazalo na Harryja. "Resn-" "Izziv" "Ammm, speči palačinke!". Pojedli smo sveže pečene palačinke in se vsedli v krog. "Resnica ali izziv?" me je vprašal Harry, ko se je zamašek flaše obrnil proti meni. "Resnica" "Kdo od nas ti je najbolj všeč in zakaj?" me je vprašal. "Louis" sem rekla in zardela, fantje so pa začeli z uuuu in oooo in opa. Zavrtela sem in pokazalo je na Louisa. "Resnica ali izziv?" "Izziv" "Glej, da jo boš prav razumel" sta Harry in Zayn rekla isto časno. "Huh, no...Pojdi na ulico in prvi punci reči, da jo ljubiš. Razumeš?" sem mu naročila fantje pa so se začeli smejati.

"Poglej kako spita" "Zayn fotoaparat hitro!" Zaslišala sem bliskavico in odprla oči. Prepozno. "Kaj za...?" sem rekla, ko sem zagledala, da sva z Louisom spala objeta. "Saj niste! Niste!" "Ja pa smo" je rekel Harry in začel teči, saj sem se pognala za njim. "Takoj izbriši to!" sem zakričala. Med tekom sem podrla eno vazo. "Daj sem fotoaparat" sem rekla in Harryju 'grozila' z kamnom, ki je bil pri vazi. "Harry, Christina! Zajt-Kaj vidva počneta!?" je zavpila teta. "Slikal me je" "Saj je samo slika Chris" mi je rekel Harry in si s tem prislužil enega izmed mojih najhujših pogledov. "Slikal me je, ko sva z Louisom spala..." "Kaj sta?!" "Narobe si razumela teta! Samo no, med spanjem, sva se nekako objela...in zjutraj naju je Harry slikal." sem se nemudoma popravila. S Harryjem sva šla na zajtrk. Teta in njen mož pa sta imela opravke in sta odšla. Komaj sedaj sem opazila, da so vsi v boksarcah. "Se ne morete obleči?". Skomignili so z rameni. "Gejevsko izgleda!" sem zgroženo rekla. Louis je pristopil do mene in me poljubil. O bog! Kako ma mehke ustnice! "Kaj je bilo to?!" "Dokaz, da nisem gej" je še enkrat skomignil z rameni in rekel: "Dokažite ji še vi, da niste geji" je rekel in fantje so že želeli k menj, a sem jih ustavila: "Saj vam verjamem!"

"LAČEN!" se je čez pol ure zadrl Niall. "Saj si vedno in veš kje je kuhinja" sem rekla medtem ko smo gledali televizijo. "Ne, ne, ne! Niall! Da se ne približaš kuhinji!" se je zadrl Liam in stekel v kuhinjo. "Ampak Li-" "Veš kako je vedno! Zažgeš pol kuhinje, ker brskaš po hladilniku, ko imaš v pečici ali na štedilniku hrano!" "Bom pazljiv" "To vedno rečeš!" "Okej no, pa mi pripravi sendvič" je zavzdihnil Niall in se nam pridružil na kavču, ko je pojedel sendvič "Amm, Liam ni več prostora" sem rekla. "Vsedi se Louisu v naročje" je skomignil z rameni in me kar dvignil in odložil v naročje Louisa. "Ufff"
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
VAU meni se zdi super zgodba. Zelo je zanimiva... :thumbsup:
0
 
Lara
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Tvoja zgodba je neverjetno zakon.
Prosim piši dalje :heart:
LYSM
fla
0
 
Bom, hvala za pozitiven komentar❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kok kul
0
 
Enajsta enajstka
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Lol. Čedalje bolj smešno je:joy:. Hahahah fulll dobra zgodba!
0
 
Hehe, hvala ti😘❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zgornja slika za cristino ne dela pise 404 live not fund
0
 
Ojoj, bom na hvalilnico objavila screenshot 😅. Lep dan, ampak škoda da nisi komentirala zgodbe...
 
Maruška (nisem reg.)

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

Sleepy girl
14
 

Lia
19
 

Sleepy girl
10
 

Queenfan
9
 

Bego
6
 

Cool Girl
20
 

pilovka99
7
 

Oglas

Zadnji odgovori

dragon girl je odgovoril/a na
Odgovor: ime Od prejšnje uganke: pisalo ...
 

WildWolf je odgovoril/a na
WOOOOOOOOOOOOOOW :open_mouth:
 

...ayda... je odgovoril/a na
Waw:heartpulse::sparkling_heart::heart:
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Suuuuppppeeer del!!! Komaj čakam na nov!♡ :sparkling_heart:
 

boby je odgovoril/a na
Slanačokolada nazaj si!!!!!! iiiiii kok sm ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Vrjetno JAVLJAM SE! Ker damo v šoli roko ...
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Ja...res je... pa še klepet ne dela ;-;
 

dragon girl je odgovoril/a na
Kaj? O, a res? Jap, tole res ni najbolj priročno...
 

Blank je odgovoril/a na
vzela si mi besede iz ust nn :wink:
 

Bookworm je odgovoril/a na
Priporocam se jaz nekaj knjig: Vrazja sesterica Vsaj ...
 

Clara je odgovoril/a na
Wow ... to je pa za v knjigo! Resno, najprej ...
 

Violinka je odgovoril/a na
To zanima tudi mene!:revolving_hearts::star2::kissing_heart:
 

Violinka je odgovoril/a na
Um... Nevem. Jutei gremo na pohod s prijateljico ...
 

flamingo je odgovoril/a na
WOW! To je... nimam besed to je wow!:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple
 

Anika0712 je odgovoril/a na
js sm Anika0712 :kissing_heart: stara sem ...