Naslednji Pil izide 4. junija

Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

Najboljša prijatelja 2. del

5
EVo!!!:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:! Je že tu drugi del!! :relieved::relieved::relieved:
Mogoč vam je bil prvi res kr neki, tut men je bil, ampak vsaka zgodba se more nekje začet... Torej, če vam je všeč likeite pa naročte se name, da bote mel vse dele skupi, pa pokomentirejte, tut če vam ni všeč mi napište, da popravim:yum::yum: Pa, če ma še kdo kako idejo za to al pa kiro drugo zgodbo, naj tut kr napiše pod komentar spodi:point_down::point_down::ok_hand::ok_hand:


Ležal sem ji v naročju. V naročju moje Nikice. Bilo je toplo in udobno. Še bolje, kot pri mami. Bil sem nekaj posebnega in vedel sem, da me ima najraje med vsemi nami. Bil sem ponosen sam nase.
K nama je pristopila mami, kot jo je klicala Niki in me dvignila visoko v zrak. Kakšen lep razgled! Nisem še bil tako visoko! Videl sem bratce in sestrice. Položila me je na mizo in mi nadela moder trakec. Nato me je položila nazaj v naročje moji, samo moji Niki. Mami je roke uprla v bok: "Niki, tvoj izbranček je fantek!" Zasmejala se je in iz košare dvignila mojega bratca, ki je bil najsvetlejši od temnejših.
"Kako mu bo ime, Nikica?" je vprašal oči Mark. Pomislila je: "Ime mu bo Pluton!"

TEDEN DNI KASNEJE
Zdaj smo bili že dovolj stari, da so nas občasno spuščali ven, da smo se igrali na travi. Vedno je mene Nikica najprej odnesla ven in nato še ostale. Vedno sem počakal, da smo bili zunaj vsi je sedla poleg mene. Potem sem ji skočil v naročje in grizel vse živo. Lese, gumice, ki jih je imela okoli zapestja, njeno majico. Zraven se je vedno smejala. Potem sma skupaj tekla čez travo in se lovila. Malo mi je ukazovala. Govorila mi je "Sedi" in "tačko". Nič od tega nisem razumel. Ko mi je kaj ukazala, sem nekaj časa postaval pri njej, potem pa sem se usedel, ker se mi ni ljubilo stati. Potem mi je dala nagrado in me pohvalila. Očitno sem naredil prav. Kmalu sem dojel pravila te nove igre. Kadar je rekla sedi, sem pogel sesti. Pravila niso bila zahtevna. Hitreje, kot sem opravil nalogo, bolj je bila Niki vesela in ponosna.
Potem je nastopila dopolnitel pravil v tej igri. Poleg "sedi", sem moral znati tudi "tačko" in "lezi". Počasi sem dojel, kaj želi doseči.


4 TEDNE KASNEJE
Prihajali in odhajali so ljudje. Enkrat je prišel en fantek po imenu Lukas in odpeljal mojo sestrico. Prišla je še ena druga, starejša gospa, ki je vzela mojega bratca. Prišla sta tudi dva odrasla moški in ženska, ki sta odpeljala dve moji sestrici. Potem je nekam izginil še ne moj bratec, medtem, ko smo bili zunaj.

Bili smo samo še trije. Jaz, moj bratec ter moja sestrica. Ugotovil sem, da so bratca klicali Oswald, sestrico pa Roxy. Z njima sem se kasneje zelo povezal. Skupaj smo se igrali, se učili in se prerivali med sabo.
Potem je prišel deček, ki je bil približno tako velik kot Niki. "O. živijo, Niki!" jo je pozdravil fant. "Hej, Patrik!" A, tako torej. On je bil pa Patrik. "Katerega boš vzel?" Pokazala je na nas. Nato me je dvignila v naročje in me pobožala za ušeskom.
"Ta, ki ga držiš mi je zelo všeč. Kako mu je ime?" Vstopil je oči in zagledal Patrika: "O, živijo, Patrik!" Začel je nekaj brskati po omari. "Živjo, Mark!" ga je pozdravil. "Izbiram psa zase." Niki se je obrnila nazaj in me položila v košaro. Zdaj je dvignila Oswalda in Roxy.
"Ta dva sta na voljo." Oči je prišel k nam z novimi trakci. Imel je modrega, rozega in zelenega.
"Niki, zamenjajta jim ovratnice. Stare so jim že pretesne." je rekel in dložil trakce na mizo. Očitno so to ovratnice. "Patrik, ne zmeni se za Niki. Tudi Pluton je na voljo. Ka boš vzel?" ga je vprašujoče pogledal. Patrik je pogledal proti Niki, ki do ji po licih zekle solze. Roke je držala v pesteh. "Ja, vzel ga bom," je rekel Patrik.
"To ni pošteno!!!" je zavpila moja predraga Nikica. Nisem je še slišal, da bi se drla ali vpila. Vzela me je v naročje. Solze žalosti so ji tekle po licih. Kapljale so na mojo dlako. Nekaj je šlo narobe. Odpeljala me je v drugo sobo. Tam mi je snela staro in nadela novo modro ovratnico.
"Pluton. Moraš iti z njim, prav? Vem, da ni pošteno, ampak ne gre drugače." Je omenila, da grem z njim????" Zdaj pojdi z njim, potem pa te pridem iskat, obljubim." Žalostno sem jo pogledal. Čutil sem žalost, izgubo. Imel sem jo najraje na svetu. Še raje od mame.


ČEZ ENO URO
Tuje roke so me položile v kletko in me odnesle v avto. Zaprle so vrata. Čez okno sem videl Niki, ki stoji na cesti in joče. Še jaz sem zacvilil "Kaj pa jočeš, Mali?" je rekel Patrik. "Saj ve. Ne maraš vožnje, kajne? Saj bomo kmalu doma. Boš videl, da ni hudo." Avto je odpeljal. Ostal sem sam. Sam s tujimi ljudmi. Videl sem Nikico, mojo drago Nikico, ki je izginjala v daljavi.

Če vam je bilo všeč, likeite in se naročite, da ne boste zgrešili kakšnega dela:yum::stuck_out_tongue_winking_eye::relieved:
Lep dan:two_hearts::sparkling_heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
hey, prvi del sem že prebrala, zdaj pa še drugega. Všeč sta mi:stuck_out_tongue_closed_eyes:
1
 
LinaMalina
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Purfec my Ibff nadaljuj z zgodbo supr je:peace::kissing_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Najbolj aktivno uporabljam ...
Discord
(48)
Snapchat
(159)
Tiktok
(63)
Youtube
(162)
Instagram
(50)
Viber
(102)
Telegram
(3)
Facebook
(3)

Priljubljene objave

Anika0712
21
 

Sonček
15
 

Violinka
10
 

masleni koruzici
25
 

Sport Girl
9
 

dragon girl
9
 

Oglas

Zadnji odgovori

Sleepy girl je odgovoril/a na
hahaha hvala! :rofl:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Hej Queen Bee! Lepo, da si se nam pridružila. ...
 

VE123 je odgovoril/a na
dobrodošel med pilovci!
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Vav res je lepo, tudi slikca sama je lepa.:ok_hand:
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Vav res lepo napisan, kako ti je ratal?
 

No Name je odgovoril/a na
SI OBJAVILA NOV DEL???? RECI DA SI OBJAVILA ...
 

Sport Girl je odgovoril/a na
:heart::heart::heart::heart::heart::hear ...
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Fullll dobr res odlično, nimam besed:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Nevem kaj naj rečem fenomenalno je.:heart_eyes:
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Zakon, fantastično:clap::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_hear
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Fulll dobr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_e
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Super je :heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparklin
 

Sport Girl je odgovoril/a na
OMG to je fantastičnooo:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::clap::clap::clap::
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Vav, vav, vav res superrr zgodbaa:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_ey
 

LL iz HP❤️❤️ je odgovoril/a na
Jaaaaaaaaa!!!!!!!! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::