Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

VODA_OGENJ_ZRAK_ZEMLJA 1. del

15
Roteče sem se zazrla skozi okno in zagledala 4 skale. Na severu je bila skala z narisanim simboom, vodo:droplet:. Na jugu pa skala z simbolom ognja:fire:. Na vshodu je bila skala s simbolom zraka:cloud_tornado:. Na zahodu pa je bila skala z simbolom zemlje:earth_americas:. Imamo 4 letne čase, vsak začetek drugega letnega časa nam matinarava da novorojenčka. Mi smo zadnje pleme na svetu, ki uporablja 4 elemente: vodo, ogenj, zrak in zemljo. Vsak novorojenček je specializiran za drug element. Pred tisto skalo kjer najdemo otroka tisti element uporablja. Ko je star 10 let se začne učiti uporabljati svoj element. Tisti ki so starejši od 20 let gredo v vojno. Borijo se za dober svet, tukaj lahko mirno živimo saj nam je bog Ares zapustil skriti otok. Ko zagledam te skale me preplavi zelo čuden občutek, da nisem povezana z nobenim od teh elementov. Jutri sem stara 10 let in jutri se bom začela učiti uporabljati svoj element. Komaj čakam, malo me skrbi ker ne vem kateri element uporabljam. Ko razmišljam o tem že zdrsnem v spanec.
---------------------------------------------------------
Dobro jutro Lara, me pozdravi moja skrbnica. Mi nimamo staršev ker se nismo rodili, mi mamo skrbnike. Moj 10. rojstni dan,zakričim in odplešem do torte. Nemudoma jo poizkusim, o kako je dobra. Po praznovanju mi je skrbnica rekla da je čas za izbiro moje stalne obleke. Vsak dobi svojo obleko ki je iz kovine, notri pa je topla ker ima živalsko kožo. O kako se veselim moje obleke. Pokazala mi je 3 modele, takole zgledajo:
https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2020-11/19/0/asset/a544e624a1d8/sub-buzz-14163-1605745919-2.jpg?downsize=700%3A%2A&output-quality=auto&output-format=auto.........
https://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/006/255/232/large/mayank-kumar-wonder-woman.jpg?1497183359.........
https://www.purecostumes.com/blog/wp-content/uploads/2020/09/2017-wonder-woman-princess-diana-of-themyscira-cosplay-costume-deluxe.jpg..........
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------no v komentarje mi napišite če vam je začetek všeč in likite, v komentarje mi napišite katera obleka vam je najbolj všeč saj bo Lara potem nosila tisto obleko ki bo dobila največ glasov.
Lp
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NI DOLGOČASNO! SUPER JEEEEEEEEEEEEE! Res ne nehat jaz bom gotovo brala! Super ideja! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
me veseli
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super! Odlično! Glasujem za 1. obleko!
Komaj čakam nov del!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::blush::blush::blush::blush::blush::blush::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: IN SPLOH NI DOLGOČASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent:
2
 
ti vrjamem
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba je!!!!!!!! Glasujem za prvo obleko
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Prva obleka je najlepša. Komaj čakam da izvem kateri element ima!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::gift_heart::gift_heart::kiss::kiss::kiss::kiss:
3
 
LL iz HP❤️❤️
bomo videli
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
1. za obleko mi je vseeno, hihi
2. A SE TO RES DOGAJA? ŠE ENA TOP ZGODBA? WOW, RES WOW!
3. če te ne moti te bom od zdaj naprej kar klicala: DBEST PISATELJICA!
Lepo bodi Dbest pisateljica:two_hearts::kissing_heart:!
2
 
resno, ti si boljša
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Superrrrrrrrrrrrrr :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
In kot vidim sva dve fenici Wonder Woman:heart:
LYSM
Fla
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Noroooooo pa tretja obleka
Pisi se naprej
1
 
Enajsta enajstka
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Noro dobro! Joj, koliko super pisateljev je tukaj! Kar ne morem vrjeti! Res odličen začetek!
Tvoja dg
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(339)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(238)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(546)

Priljubljene objave

Bad girl
20
 

Bad girl
23
 

No Name
21
 

Wonder Woman
14
 

Bad girl
14
 

Bad girl
19
 

Oglas

Zadnji odgovori

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
:santa:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Neeeee. Preveč napeto! Res me zanima kaj ...
 

Lena je odgovoril/a na
Nisi pomotoma objavila v Smetišnici, amapak ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw super začetek! Všeč mi je!:heart_eye ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hitro nov del drugače bom umrla!!! Hitro ...
 

LL iz HP❤️❤️ je odgovoril/a na
:ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring:Zakaj ...
 

Volley girl je odgovoril/a na
Danes sem izvedela. Imela sem 25 tock od ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
NORO COOL! LOVE ITT!! ODLIČEN SMISEL ZA PISANJE ...
 

ajat12 je odgovoril/a na
Super del, komaj čakam naslednjega!!!!!!:grin:
 

COOL je odgovoril/a na
Mislim da je....... :spy: Lp COOL
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw super! Odlično izvirno! Všeč mi je!:sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart: Tvoja ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Noro dobro! Joj, koliko super pisateljev ...
 

哈哈 je odgovoril/a na
你好 為什麼不 聯繫 https://www.google.com/search?q=prevajalnik&oq=p&aqs=chrome.1.69i59j35i39j69
 

*Galaxy Ginny* je odgovoril/a na
pridii
 

Ana Rao je odgovoril/a na