Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

Prerokba dveh 1. del

7
hejla! končno objavljam prvi del zgodbe, ampak najprej naj povem, da mi je pri tem delu zelo pomagala Her in se ji moram zahvaliti:heart::heart:. brez nje bi čakali še kakšno leto:joy:

Starejša gospa, prestara, da bi bila mama se je na meglen dan sprehajala po Godricovem dolu in pred sabo potiskala siv voziček. Notri je spal majhen fantek, star malo več kot eno leto. Spal je z nasmehom na obrazu in njegova babica, Avgusta Velerit je vedela, da sanja o njegovih starših. Toda nekaj je bilo narobe. Gospa je ves čas prestrašeno gledala okoli in imela našpičena ušesa kot, da jo bo kdo vsak čas napadel. Nenadoma je zaslišala nekaj! Poskočila je in izvlekla palico čudne oblike. Usmerila jo je proti dojenčku. Zaradi glasnega smeha se ni slišalo nič, samo videl se je moder blisk in dojenček je izginil. Smeh se je za trenutek ustavil, nato se je zaslišalo »AVADA KEDAVRA!« meglo je razsvetlil zelen blisk, zagledali smo postavo v črnem plašču, z obrazom belim, kot kozarec mleka, očmi rdečimi kot kaplja krvi in kačinim nosom. Podobo starke je dvignilo v zrak, pribilo ob tla i obležala je tam, negibno z obrazom bol belim kot obraz postave, ki je že izginila v noč.
Lily Potter, mlada mama Harryja Potterja, dojenčka, od Nevilla starejšega le nekaj dni se je v njegovi sobici z njim igrala, ko se je v njegovi sobi nenadoma prikazal voziček z Nevillom v njem. Lily je takoj vedela kaj to pomeni. »James?« je zaklicala svojemu možu, ki je v dnevni sobi bral Preroške novice. »Ja? Je vse v redu?« ji je brezskrbno odgovoril. »Ne. Prihaja.« mu je odgovorila trenutek preden je zunaj videla zelen blisk. »Ostani tam in pazi na Harryja!!!« Lily s tem ni bila zadovoljna, vendar James je že pograbil palico in zdrvel proti vhodu. »Pusti jih na miru!« Se je že zaslišalo. Nato zopet tisti smeh in zelen blisk. Otroka sta začela jokati. Postava, tokrat je lebdela je prispela v Harryjevo sobo. »ODIDI!« Se je zadrla Lily. »Umakni se, brezkrvnica!« Je rekel. Lily je začutila solze v očeh, a morala je ostati močna. Toda postava jo je odrinila.. »Mrlakakensteinu nihče ne ukazuje!« je jezno dodal. »Oh, poglej, poglej. Imam izbiro? Ah, začnimo s temle, njegove zelene oči mi grejo na živce.« usmeril je palico proti njemu. »AVADA KEDAVRAAAAAAAAAAAAA!« Je zaklical. Toda kletev se je odbila od Harryja nazaj v postavo, ki jo je odneslo in izpuhtela je v zrak.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WAW! Ito ku u filmu Harry Potter. Spremljam bom bolj razumla kaj se dogajka!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:SM NAROČENA NATE IN IMAŠ MOJ LAJK!
2
 
Pač film i v ang. nism brala knjih še in pač po tej zgodbi k pišeš bom bolj razumla kaj se je zgodilo dogaja točno kaj je tisto uno itd.........Lp!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(382)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(259)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(603)

Priljubljene objave

Violinka
14
 

lilasta pinki
11
 

Lyra and Pantalaimon
11
 

Sleepy girl
20
 

Sleepy girl
10
 

Sleepy girl
9
 

Lyra and Pantalaimon
9
 

Oglas

Zadnji odgovori

LION184 je odgovoril/a na
#MARMIJEZANAŠPLANET
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Sem se prav zdaj naročila nate :D
 

Breskvica je odgovoril/a na
Mi smo v karanteni tako da imam en dan počitnic ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Jupi!:hugging: Vesele počitnice vam želim! Hvala ...
 

Fashion girl je odgovoril/a na
Tudi tebi lepe počitnice!!!:tada::confetti_ball: Sam ...
 

Blank je odgovoril/a na
 

je odgovoril/a na
koliko ste jih imeli jaz sem imela 45
 

magija nas lahko zapleeje je odgovoril/a na
ja vem da stedane spisali ampak pri nas so ...
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
Jupi!!
 

boby je odgovoril/a na
to je zlo dobr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hea
 

boby je odgovoril/a na
#MARMIJEZANAŠPLANET
 

Diamant 123 je odgovoril/a na
um no, u just cant, we werent talking in ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Noro dobra je. I love it!!!:heart::heart::heart:
 

Potterhead je odgovoril/a na
no jaz bi zelela sporociti da sem na pilu ...
 

Violinka je odgovoril/a na
:pensive::pensive::pensive::confounded::confounded::confounded: